Kundfokuserad tekniker till variationsrik roll

Kundfokuserad tekniker till variationsrik roll

Vill du arbeta med frihet under ansvar? Är du en tekniskt intresserad person som har erfarenhet av mekaniskt arbete? Här erbjuds du en variationsrik tjänst och möjligheten att fördjupa dina kunskaper.

Om företagetFöretaget är en ledande aktör inom industriservice, mekaniskt underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Företaget är verksamma på flertalet orter i Sverige med lokala serviceverkstäder och lokal lagerhållning. Bolaget erbjuder industrier lösningar i hela kedjan från analys, projektering och produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Företaget ingår i Axel Johnson International vars uppgift är att driva affärsutveckling och tillväxt.

ArbetsuppgifterI denna roll ansvarar du för kundernas elmotorer, pumpar och industriväxlar och har hand om reparation, drift och underhåll. Du kommer delvis att arbeta med reparation och serviceunderhåll i företagets egna verkstad, men också ute på fältet då du besöker företagets kunder. Du tillhör ett mindre team och arbetar nära dina kollegor för att nå den bästa lösningen för kunden.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning med teknisk inriktning
  • Erfarenhet av mekaniskt arbete
  • Kunskap inom elområdet är meriterande
  • B-körkort
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska
Vi tror att du som söker har förmåga och intresse för att samarbeta med andra människor och att du har lätt för att anpassa dig till andras åsikter. Vidare tror vi att du har kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du kan själv strukturera ditt angreppsätt och har förmågan att fatta egna beslut. Slutligen tror vi att du som person är noggrann och väl medveten om att hålla hög kvalitet i ditt arbete.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Hyrrekrytering innebär att du initialt har en anställning hos Bravura, där det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: servicetekniker, mekaniker, mekanik, elektronik, verkstad, hydraulik, pneumatik, el, tekniker, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.