Kranmontör / hissmontör / fältmekaniker / resande tekniker

Kranmontör / hissmontör / fältmekaniker / resande tekniker

Söker du ett arbete med variation och praktisk problemlösning? Har du intresse för tekniska arbeten eller gillar att meka med fordon eller maskiner? Då kan du vara rätt person för tjänsten som resande montör till väletablerat företag i Göteborg.

Om företagetFöretaget ingår i en väletablerad koncern och är en av Skandinaviens största leverantörer och uthyrare av byggrelaterade tjänster och produkter. De förser kunder inom bygg- och industribranschen med ett brett utbud av kranar och bygghissar. Region Väst har kontor i Lindome och här ingår du i ett arbetslag om 20 medarbetare där företagskulturen präglas av en god gemenskap, flexibilitet och stort eget ansvar.

ArbetsuppgifterI rollen som kran- och hissmontör arbetar du med montering, demontering och servicearbete av byggnadskranar och bygghissar. I ditt arbete ingår även att hjälpa till med problemlösning på uthyrda maskiner på plats hos kund. Du kommer att få introduktion och stöttning inledningsvis och efterhand möjlighet att arbeta mer självgående med mer tekniskt avancerade arbetsuppgifter. Du utgår från kontoret i Lindome och åker på främst planerade uppdrag tillsammans med kollega i Västsverige, med cirka 2-4 övernattningar per månad.

Formella krav
  • Tekniskt intresse och vana att hantera verktyg
  • Körkort B
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Meriterande är arbetslivserfarenhet från reparationsarbete och/eller liknande arbetsuppgifter
För att trivas i denna tjänst är du en person som tycker om att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att ta beslut när det krävs, för att komma vidare i arbetet. Du har intresse för att hjälpa och samarbete med både kunder och kollegor. Vidare har du lätt för att anpassa dig till gruppen och ser syftet med helheten. Du motiveras av att få saker att hända där du har en lösningsfokuserad inställning för att slutföra de arbetsuppgifter du har åtagit dig.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, där det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg med omnejd
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kranmontör, hissmontör, resande montör, servicetekniker, fältmekaniker, hisstekniker, reparation, mekaniker, mobilkran, byggkran, hiss, bygghiss, ställningar, bygg, anläggning, industri, heltid, Göteborg, Lindome
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.