Koordinator / Testkoordinator till Smart Eye

Koordinator / Testkoordinator till Smart Eye

Vill du arbeta i en koordinerande roll? Lockas du av att ha en varierad arbetsdag och tycker du om att ta egna initiativ? Vi söker dig till en tjänst som testkoordinator till innovativa Smart Eye.

Om företagetSmart Eye AB är en världsledande leverantör av avancerade Eye Tracking-system, en teknik som hjälper till att identifiera, förstå och förutspå mänskliga beteenden och avsikter. De säljer sin egenutvecklade hård- och mjukvara till företag över hela världen, främst inom fordons- och flygindustrin samt för forskning. Smart Eye skapar lösningar via Artificiell Intelligens och deras Eye Tracking-system möjliggör den nya generationens fordon, där transporter kan ske mer säkert och miljövänligt.

Smart Eye präglas av en öppen företagskultur där nya idéer uppmuntras och välkomnas. De söker nu en testkoordinator till deras huvudkontor som är beläget i fina, nyrenoverade lokaler nära Järntorget, där cirka 85 medarbetare arbetar idag. Här erbjuds du möjligheten att bli en del av ett team med god sammanhållning i en tjänst där du får ta egna initiativ.

ArbetsuppgifterSom testkoordinator arbetar du med testinspelningar av Smart Eyes förarfilmer som dokumenterar personers ögonrörelser. Filmerna används i produktutvecklings- och testsyfte och är en viktig komponent för att utveckla den innovativa tekniken. Dessa spelas in i både labbmiljöer och i faktisk bil. Du tillhör ett team och är delaktig i hela processen, från riggning av inspelningsstudion till uppsökning av personer som medverkar i filmerna samt inspelning. Ditt arbetar främst med inspelningsfasen där du instruerar och filmar deltagarna. Du är delaktig i projekt av olika omfattning, där antalet personer som filmas kan variera från cirka 10 till 300 stycken. Vanligtvis hanteras ett projekt åt gången, men det kan under 2019 bli aktuellt att delta i fler projekt parallellt.

Som testkoordinator har du mycket kontakt med de personer som deltar i filmerna, där du har en viktig funktion för att få personerna att känna sig bekväma och trygga med att följa de instruktioner du ger. I rollen kommer du även att hantera praktiska frågor som berör inspelningsprojekten och dina arbetsdagar kan därav se olika ut, beroende på vilken fas projekten är i. Här erbjuds du möjligheten att bli en del av ett team med god sammanhållning i en tjänst där du får ta egna initiativ och ha många sociala kontakter. I början av din anställning får du en gedigen introduktion.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har mycket goda kunskaper i engelska
  • Du har B-körkort
  • Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet, gärna från en kommunikativ och/eller teknisk tjänst
Vi tror att du som söker är en person med ett tekniskt intresse som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och som har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete självständigt. Du trivs i en roll som innebär social kontakt och du uppskattar att arbeta tillsammans med andra människor. Att ta egna initiativ ser du som motiverande och du tar gärna ansvar för att lära dig mer.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Smart Eye har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Smart Eye en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Koordinator, testkoordinator, inspelningsledare, inspelningsproducent, inspelare, inspelning, film, produktion, filmproduktion, filmproducent, konsult, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.