Koordinator / Planerare med start hösten 2022

Koordinator / Planerare med start hösten 2022

Vill du jobba med planering för en ledande aktör inom teknik? Trivs du med många kontaktytor och ett högt arbetstempo? Här får du möjlighet att bli en del av ett sammansvetsat team.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetBravura söker för kunds räkning en ny medarbetare till deras team. Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

ArbetsuppgifterI rollen som produktionsplanerare har du övergripande ansvar för planering och bokning av uppdrag som inkommer. Du arbetar med processen från början till slut och säkerställer att företaget levererar det som kund efterfrågat. Du tar emot inkommande uppdrag som du sedan ansvarar för att koordinerar till företagets tekniker. I samband med att teknikern bokas ut till sitt uppdrag ansvarar du för att tekniker har rätt arbetsunderlag. När teknikern är klar med uppdraget följer du upp arbetet som genomförts och säkerställer att det blivit slutfört korrekt, enligt uppsatta riktlinjer och angiven tidsplan.

Du blir en del av ett sammansvetsat team där du ansvarar över tekniker i en specifik region. Det är en roll med breda kontaktytor där du har kontakt med tekniker, kunder och interna parter via både telefon och mejl. Vid start får du introduktion och vägledning av dina kollegor för att få möjlighet att komma in i arbetet så snabbt som möjligt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av schemaläggning, koordinering och/eller planering
  • Goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt
  • God system- och datorvana
Som person är du ansvarstagande där du tar stort ägandeskap för dina uppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Vidare ser du till uppgifters långsiktiga betydelse och konsekvenser och anpassar dina handlingar efter detta. Du har lätt för att fatta både snabba och mer avgörande beslut, även under svåra omständigheter. Som person är du hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta din omgivning.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: produktionsplanerare, planerare, produktionskoordinator, koordinator, produktion, produktionsstöd, dokumentation, administration, administratör, planerare, uppföljning, ekonomi, logistik, el, elnät, elinstallation, laddlösningar, nät, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!