Kontorskoordinator / Kontorsassistent / Administratör

Kontorskoordinator / Kontorsassistent / Administratör

Har du erfarenhet inom kundservice och administration? Lockas du av att arbeta i en koordinerande roll inom kontorsadministration och eventplanering? Vi söker dig till en tjänst som kontorskoordinator hos Cygate.

Om företagetCygate är specialiserade inom systemintegration för IT och telekommunikation och har cirka 750 medarbetare på 21 orter i Sverige. De är en del av Telia Company och en molnleverantör med de högsta certifieringarna som erbjuder sina kunder skräddarsydda IT-tjänster. Kulturen präglas av starkt teknikintresse och en hög servicenivå och företagets medarbetare har djup teknisk kunskap inom IT-infrastruktur.

Cygate söker nu en kontorsassistent till deras kontor i Göteborg, bestående av 100 medarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Bravura och arbeta som konsult på ett långsiktigt uppdrag.

ArbetsuppgifterSom kontorskoordinator har du en bred och varierad roll där du arbetar med löpande kontorsarbete. Detta innefattar uppgifter som att ta emot besökare, hantera post samt leveranser. Du ansvarar även för kontorsadministration där du sköter lagerhantering, parkeringsadministration och har kontakt med leverantörer. Du utgör en central funktion för interna felanmälningar och du har kontakt med alla medarbetare på hela företaget. Vidare arbetar du med eventplanering, där din roll är att hantera administrationen och hålla kontakt med externa partners. Här erbjuds du en koordinerande och social roll på ett företag med god sammanhållning.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och kundservice
  • Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska
  • Du har en god dator- och systemvana
  • B-körkort
  • Meriterande är kunskaper i systemen Palette, QlikView och/eller Salesforce
För att trivas i rollen som kontorskoordinator motiveras du av att driva ditt arbete framåt och du har lätt för att ta egna initiativ. Du arbetar strukturerat och trivs bäst i en miljö där du får hålla ordning och reda. Som person är du lugn och tillmötesgående och du strävar alltid efter att hålla en mycket hög servicenivå, såväl internt som externt. Vidare har du lätt för att prioritera, du är van vid att hantera parallella arbetsuppgifter och du är öppen för förändringar. Din goda sociala kompetens, positiva inställning och din förmåga att sprida glädje kommer att vara mycket uppskattat hos företaget.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag på heltid. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Cygate.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kontorskoordinator, kontorsadministratör, kontorsassistent, assistent, administratör, koordinator, receptionist, konsult, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.