Konsult / Affärssystem / Visma Business

Konsult / Affärssystem / Visma Business

Vill du växa med ett företag och driva dina egna processer? Lockas av att föra konsultativa dialoger med kunder? Här erbjuds dig en utvecklande roll där du får möjlighet att påverka ditt arbete tillsammans med dina kollegor.

Om företagetFöretaget är ett konsultbolag där deras roll gentemot kunden varierar från projektledare och utbildare till rådgivare. Företaget värdesätter att bibehålla en hög kompetensnivå varpå samtliga konsulter kontinuerligt får möjligheten att genomgå utbildningar ledda av Visma. Företaget stödjer kunders affärsprocesser med effektiva informationssystem och har sedan 2006 arbetat med affärssystem från Visma, andra produkter relaterade till Visma samt egenutvecklade produkter. Som affärsystemkonsult hos företaget får du ta del av en trygg och stabil verksamhet samt ett team som präglas av stark gemenskap och en positiv företagskultur.

ArbetsuppgifterI rollen som affärssystemkonsult arbetar du med att implementera och integrera Visma Business hos kund, där du tillsammans med ditt team skräddarsyr systemet utifrån kundens behov. Du åker ut till kund för att möta deras behov och önskemål tillsammans med en kollega i samma roll. Du ingår i ett team om 8 kollegor på ett företag där kulturen präglas av kundskapsutbyte. Dina kunder är medelstora till stora företag i Göteborg med omnejd.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom affärssystem
  • Arbetslivserfarenhet som konsult
  • Erfarenhet av affärssystem, meriterande med erfarenhet av Visma Business, Jeeves, Navision eller Hogia
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • B-körkort och tillgång till egen bil
Vi tror att du som söker tar ansvar för dina uppgifter och säkerställer att det du levererar håller en hög kvalitet. Du motiveras av att sätta igång projekt och driva ditt arbete framåt. Ditt tillvägagångssätt är lösningsorienterad, vilket märks genom att du på ett proaktivt sätt identifierar lösningar och arbetar för att säkerställa hög kvalité i ditt arbete mot kund. Vidare ser vi att du som söker drivs av din nyfikenhet och går in i varje ny uppgift med stort engagemang.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos företaget.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-tekniker, IT-support, affärssystem, systemansvarig, systemförvaltare, SAP, AD, integrationer, installationer, Visma Business, Navision, Agresso, Jeeves, Pyramid, Hogia, systemvetenskap, IT, inköp, logistik, super user, konsult, B2B, kundansvar, affärsystemkonsult, verksamhetskonsult, applikationskonsult, heltid, Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.