Konstruktör till Valmet

Konstruktör till Valmet

Är du i början av din karriär och har ett intresse för konstruktion? Vill du arbeta i en omväxlande och bred roll? Som konstruktör hos Valmet får du möjligheten att bredda din erfarenhet och kunskapsbank i en kundnära roll.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Valmet har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Valmet en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetValmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmet AB ingår i den finska Valmet-koncernen och levererar anläggningar, utrustning, processlösningar, service och experthjälp till pappersbruk, kemiska och mekaniska massabruk, fiberboard och energiindustri över hela världen. Idag arbetar cirka 14 000 anställda i olika länder och sammanlagt 1 500 anställda i Sverige med stor kundbas i Skandinavien. Deras medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat.

ArbetsuppgifterI rollen som konstruktör medverkar du i hela kedjan från produktidé till provkörning av färdig kundprodukt. Avdelningen du tillhör består av cirka 20 medarbetare som arbetar uppdelade i projekt tillsammans med produktutveckling och konstruktion där innovativa och kreativa idéer ska födas och utmynna i en ny eller uppdaterad produkt.
Rollen som konstruktör innebär ett omväxlande och stimulerande arbete, där du ansvarar för att rita och konstruera i pågående projekt inom tryckkärl. Du ansvarar för delar av projekt kopplade till processutrustning och genomför konstruktionen i AutoCad 2D och Solidworks 3D. Arbetet planeras med hänsyn till uppsatta mål, tidsramar, uppsatt budget och samverkande parter. I dina arbetsuppgifter ingår att lägga prognoser, konstruktion av kundanpassade lösningar och att bidra till en god samverkan av gruppens arbete mot slutlig leverans. Arbetet ställer höga krav på precision och därmed på ritningarna som du tar fram för design av tryckkärlen.
Tillsammans med dina kollegor blir du en del av en härlig gemenskap. Du blir även en del av ett världsledande företag med bred samlad kompetens. Här får du möjligheten att vara med och påverka företagets framtid, som en viktig pusselbit i en spännande tillväxtresa.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Högskole- eller civilingenjör med inriktning maskinteknik
  • Erfarenhet inom 3D-modellering är meriterande
  • Erfarenhet av konstruktion inom industri är meriterande
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
I rollen som konstruktör har du ett stort tekniskt intresse tillsammans med en god förmåga att vilja lösa problem. Du är driven, vetgirig och engagerad i ditt arbete och ser vikten av att leverera kvalitetssäkra lösningar till kunder. I rollen ingår samarbete med kollegor och kunder och därför är det viktigt att du är bra på att kommunicera. Du är öppen inför förändringar och har enkelt för att anpassa dig efter nya situationer. På sikt vill du utvecklas i din roll inom organisationen och bidra till förbättrade arbetssätt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktör, maskinteknik, teknik, konstruktör, maskin, ingenjör, produktutveckling, produkt, processutveckling, projekt, tryckkärl, utveckling, Valmet, Göteborg, projekt
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!