Junior utvecklare till Konica Minolta

Junior utvecklare till Konica Minolta

Har du kunskaper i Microsoft och brinner för att lära och utvecklas? Hos Konica Minolta erbjuds du en möjlighet att snabbt utvecklas inom systemutveckling och automation på ett företag där fokus ligger på att skapa smarta lösningar för bolagets kunder.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Konica Minolta.

Om företagetKonica Minolta är ett japanskt, forskningsintensivt och ekonomiskt stabilt företag. Bolaget grundades 1873 och koncernen har drygt 40 000 anställda globalt och arbetar utifrån strategin att förflytta sig från dagens produktfokus till att vara ett globalt tjänsteföretag inom IT och dokumenthantering. I Sverige arbetar cirka ca 100 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar. Genom samarbete med fristående partners finns Konica Minolta representerat på cirka 70 orter i Sverige.

ArbetsuppgifterI rollen som utvecklare på Konica Minolta tillhör du ett team på tre utvecklare som supporterar kunder, återförsäljare och interna beställare runt om i Norden. Ditt primära fokus är att hantera förfrågningar från kunder där du tillsammans med ditt team arbetar för att skapa smarta och enkla lösningar. Projekten är av olika karaktär men exempel kan både vara egen utveckling för mobil- och webbapplikation men även till stor del projekt som fokuseras kring Microsofts Power Plattform och SharePoint Online där du bland annat utvecklar specifika kundapplikationer, dynamiska arbetsflöden samt webb- och mobillösningar. Tjänsten präglas därav mer kring nyutveckling men kan till vis del innefatta en del mer förvaltande arbetsuppgifter.
Vidare agerar du även teknisk specialist och bollplank gentemot säljavdelningen där du bidrar med insikter, stöttning och skissar på förslag på lösningar för framtida projekt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning inom IT/utveckling och/eller likvärdig arbetslivserfarenhet
  • Kunskap i Microsoft Power Platform
  • Kunskap i SharePoint Online
  • Kunskap i JavaScript och C# .NET
  • Kunskap i TypeScript samt React JS och/eller Angular
  • Meriterande med kunskap i Microsoft Dynamics 365 samt API utveckling
För att trivas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad och trivs med att vara rådgivande gentemot bolagets kunder. Vidare är du kommunikativ och känner dig trygg i dialog både gentemot kund men också mot interna parter. Fortsatt ser vi att du har en nyfiken framtoning där du på egen hand tar ansvar för din utveckling både kopplat till person men också i din profession. Slutligen ser vi att du är en person som trivs i att arbeta brett samt har en prestigelös inställning till ditt arbete.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemutvecklare, utvecklare, Konica Minolta, C#, .Net, Microsoft, Microsoft Power Platform, Typescript, React JS, Angular, JavaScript, API, SQL, Dynamics 365, Stockholm, Kista, kod, Sharepoint
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!