Junior utvecklare / Back End / Java / Data Science

Junior utvecklare / Back End / Java / Data Science

Är du en nyfiken problemlösare? Strävar du efter att utveckla dig själv genom att arbeta med modern teknik i ett team med lika drivna kollegor? Nu finns chansen att arbeta med den senaste tekniker och vara en del av Yoleans tillväxtresa.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Yolean.

Bravura och Yolean önskar att frågor och ansökan till tjänsten går via Bravura.

Om företagetYolean är ett stabilt forskningsbaserat startup-företag som började sin resa 2014 och som nu befinner sig i tillväxtfas. De erbjuder digitala lösningar för projekt och planeringsprocesser och har idag kunder inom branscher som fastighet och infrastruktur i främst Skandinavien och Tyskland. På Yolean får du möjlighet att arbeta med den senaste teknologin för realtids-visualisering och distribuerade SaaS-lösningar. Kontoret är beläget i centrala Göteborg där du är en del av ett sammansvetsat och engagerat team.

ArbetsuppgifterI rollen som utvecklare på Yolean arbetar du med utveckling och drift utav distribuerade system som är eventdrivna microservices byggda ovanpå Kubernetes. Du använder Kafka för kommunikation mellan de olika tjänsterna. I rollen som utvecklare tillhör du ett kompetent team av både frontend- och backend-utvecklare som ansvarar för hela processen, från kravställning till att utveckla kod samt förvalta och förbättra. Teamet ansvarar också tillsammans för tester och integrationer. Din arbetsgrupp genomsyras av en ansvarskänsla där alla tar ansvar för det som ligger i produktion oavsett vem som har lagt ut arbetet. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat drift, programmering och teknisk support. Du kommer att få en introduktion i arbetet och efterhand arbeta självständigt och i ett sammansvetsat team med företags SaaS-lösningar.

Formella krav
  • Civilingenjörsutbildning eller motsvarande
  • Goda kunskaper i Java och Node.js
  • Goda kunskaper inom server och nätverk
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande är erfarenhet och/eller intresse för samhällsbyggnadsbranschen, projekt-metodik och visualisering.
Vi tror att du som söker är nyfiken och intresserad av att lära dig ny kunskap. Du har en utvecklad problemlösningsförmåga och du kommer ofta på nya idéer och infallsvinklar i arbetsrelaterade frågor och drivs av att dela med dig av dessa. Du har förmåga och intresse för att samarbeta med andra människor. Du har lätt för att anpassa dig till för att se syftet med helheten av att arbeta i grupp. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du ber om hjälp när det behövs samtidigt som du har förmågan att ta egna beslut för att komma vidare i arbetet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Helena Dubar, helena.dubar@bravura.se

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Backend, programmering, civilingenjör, utvecklare, developer, SaaS, microservice, kubernetes, Kafka, Java, Node.js, drift, server, cloud, moln, data science, big data, ITarkitektur, server, nätverk, drift, kod
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!