Junior tekniker till spännande bransch!

Junior tekniker till spännande bransch!

Är du händig, snabblärd och noggrann? Har du därtill ett tekniskt intresse och är på jakt efter ett nytt spännande jobb inom en unik bransch? Här erbjuds du en självständig roll som tekniker!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Unlico Vulctech.

Om företagetUlinco Vulctech är ett familjeägt företag som har sedan starten 1973 arbetat med gummitekniska lösningar och erbjuder produkter, tjänster och rådgivning inom gummibeklädnad för slitage- och korrosionsskydd. En del av verksamheten kretsar kring transportband, material för slitageskydd, reparationsmaterial samt verktyg för gummitekniska arbeten. Ulinco Vulctechs kunder finner du bland annat inom processindustri, kemisk industri, gruvindustri och andra gummitekniska verkstäder. Företaget är en del av Ulinco group och delar lokaler med systerbolaget Ulinco AB i Landvetter. Verksamheten befinner sig i en tillväxtfas med stark ökning av efterfrågan inom koncernens produkter och tjänster.

ArbetsuppgifterI rollen som tekniker arbetar du i en varierande roll med ansvar för montering och hantverksarbete kopplat till gummi. Du arbetar självständigt med skarvning, applicering och bearbetning av gummi utifrån kundernas beställningar. Vidare genomför du service- och underhållsarbete både i verkstad och hos kund. Du ingår i ett team som har ett nära samarbete och tillsammans sköter ni dialogen med kund. När du inte arbetar i verkstaden genomför du serviceärenden hos kund vilket innebär att resor kommer tillkomma i tjänsten.

Vid start ges du en gedigen introduktion både i Ulinco Vulctechs lokaler och via utbildning i Tyskland. Vidare får du möjlighet att utvecklas i samtliga kategorier och framåt mer avancerade moment kopplat till gummihantverket. Utifrån ditt intresse och dina erfarenheter ges du goda möjligheter att utvecklas tillsammans med Ulinco Vulctech.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Vi ser gärna att du erfarenhet från en praktisk roll inom exempelvis montering, snickeri, fordonsservice eller teknik.
  • Gymnasialutbildningmed fördel inom fordon, bygg eller teknik
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Du har körkort B
Som person är du bra på att skapa god kontakt med kunder och medarbetare. Därtill även lösa problem som bidrar till nöjda kunder och kollegor. Dina kollegor uppskattar dig då du är ärlig och alltid ställer upp och hjälper till när det behövs. Du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur. Slutligen motiveras du av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i problem

Övrig information
Start:Enligt överenskommelse.
Plats:Landevtter.
Lön:Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, julia.adamsson@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, gummi, gummitekniker, servicetekniker, service, maskin, fordon, mekaniker, Göteborg, Landvetter, Härryda, Partille, underhåll, mekanik, verktyg, teknik, komponenter, underhåll, vulkning, montör, däckmontör, heltid, bygg, hantverkare, snickare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!