Junior tekniker till PM Telekom

Junior tekniker till PM Telekom

Har du ett tekniskt intresse och vill ta första steget ut i arbetslivet? PM Telekom söker nu flera tekniker som är i början av sin karriär för att utöka teamet. Här får du bli en del av ett spännande företag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetPM Telekom erbjuder service för företag och privatpersoner över södra Sverige och är ett väletablerat entreprenörsföretag inom tele & datanätverk. De utför alla vanligt förekommande tjänster och service-ärenden vid nyproduktion, ombyggnader och service. Bland annat utför PM Telekom installations- och underhållsarbeten av koppar och fibernät, nätverk inom data och telefoni, samt schaktning. Företaget grundades år 2002 och PM Telekom har idag ett 50-tal anställda och tekniker utspridda över södra Sverige, med säte i Kungsbacka. PM Telekom har även ett dotterföretag, Link to Link med inriktning på fiberinstallation.

ArbetsuppgifterI rollen som tekniker arbetar du tillsammans med ett team av kollegor med liknande arbetsuppgifter. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att installera, förlägga och underhålla fibernät. Dina arbetsuppgifter är varierade och du arbetar med allt från att skarva och blåsa fiber till att utföra installationer hemma hos kunder. I rollen som tekniker kommer du att vara delaktig i olika projekt, och beroende på din tidigare erfarenhet kommer arbetsuppgifter och ansvarsområden att variera. Vid start erbjuds du en gedigen introduktion där du får följa en kollega i arbetet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Goda kunskaper i svenska, muntligt såväg som skriftligt
  • B-körkort
  • Meriterande med erfarenhet inom installation, service och underhåll
För att trivas i rollen som fibertekniker är du praktiskt lagd har ett tekniskt intressere. Som person är du nyfiken och tycker det är roligt med problemlösning och felsökning. Därtill har du en öppen inställning till andra människor och trivs med att både arbeta självständigt och i team. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Som person uppskattar du att skapa god kontakt med andra och strävar alltid efter att ha nöjda kunder.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Göteborg
Typ av tjänst: Konsultuppdrag
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fibertekniker, nättekniker, installationstekniker, felsökning, tekniker, servicetekniker, byggtekniker, installation, montering, underhåll, service, telekom, stadsnät, infra nät, spridningsnät, fiber, Ribbon-fiber, OTDR-instrument, stolputbildning, heltid, teknik, installation, svets, installationstekniker, studenten, transmission, koppar, fibernät, stadsnät, el, tele, bygg, IT, internet, bredband, Göteborg, Kungsbacka
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!