Junior tekniker / tekniker / fibertekniker

Junior tekniker / tekniker / fibertekniker

Har du erfarenhet inom fiberbranschen eller vill du starta din karriär på ett familjärt företag som präglas av samarbete? Söker du aktivt nya utmaningar och lockas av att arbeta självständigt?

Om företagetBäck Installation skräddarsyr installationer inom bland annat fiber/LAN, konferenssystem, styrsystem, övervakning och elanläggningar. De erbjuder allt från projektering till färdig produkt och att leverera kompletta lösningar är deras målsättning. Företaget staratde 1992 och har cirka 140 anställda med verksamhet över hela landet med kontor i Stockholm och i Kungsbacka. I denna tjänst utgår du från hemmet och tillhör region Kungsbacka, där du erbjuds bli en del av en härlig och familjär gemenskap.

ArbetsuppgifterI rollen som tekniker utför du installation, service och arbetar kvalitetsförhöjande av de olika kommunikationslösningar Bäcks kunder har inom fiber och LAN. Du erbjuds handledning och en introduktion till branschen. Efter introduktionen ansvarar du för att tillsammans med en kollega säkerställa att kundernas tjänster fungerar, vilket du gör genom att följa upp inkomna ärenden på plats. Bland annat ingår i dina arbetsuppgifter att svetsa fiber, utföra felsökning, mätning, installation och att säkerställa att arbetet är utfört korrekt genom egenkontroll. Du utgår hemifrån och arbetar i Göteborg med omnejd.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning inom el, teknik eller annat praktiskt program
  • B-körkort
  • Goda svenskakunskaper i tal och skrift samt behärskar engelska
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som tar ansvar för dina uppgifter och att du är bra på att strukturera och planera ditt eget arbete. Du motiveras av att lösa problem på egen hand och tycker felsökning är roligt, vilket gör att du enkelt kan agera på egen hand och driva ditt arbete framåt. Vidare är du tillmötesgående i ditt bemötande och har ett intresse av att hjälpa dina kunder.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Vi vill att du ansöker om tjänsten med CV samt personligt brev, som är riktat mot den aktuella tjänsten.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, servicetekniker, fälttekniker, underhållstekniker, installationstekniker, service, fält, underhåll, installation, tele, telekom, stadsnät, infranät, spridningsnät, Kungsbacka, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.