Junior montör / Installation / Teknik

Junior montör / Installation / Teknik

Har du ett intresse för teknik och söker en varierad och aktiv arbetsvardag? Vill du arbeta med engagerade kollegor och vara med i startgroparna av nya projekt? Vi söker dig som vill arbeta i en rolig roll med goda utvecklingsmöjligheter hos Netel.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Netel har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Netel en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetNetel är ett entreprenadbolag som med kreativitet och engagemang som ledord bygger fysiska tele-, bredbands- och elnät i Norden och Baltikum. De är väletablerade på sin marknad och har sedan år 2000 levererat helhetslösningar - med allt från planering och projektering till utförande och underhåll - åt teleoperatörer, nätägare, fastighetsägare, byggföretag, bostadsbolag och bostadsrättsföreningar.

De är nytänkande och utvecklande och betraktas i många av sina affärsrelationer mer som samarbetspartner snarare än leverantör. De är idag ett av de ledande företagen på sin marknad.

ArbetsuppgifterI rollen som installationstekniker arbetar du i ett arbetslag om 2 personer. Din arbetsvardag kommer bestå av att utföra uppdrag ute hos både privat- och företagskunder runtom i Göteborg och övriga Västra Götaland och ni tar er runt mellan kunder med er servicebil. Du kommer huvudsakligen att arbeta med installation och montering av fiberanslutningar, kabeldragning och dokumentation. I rollen har du daglig kundkontakt både fysiskt och över telefon.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna en praktisk utbildning inom el/tele eller teknik
  • B-körkort
  • Ett stort teknikintresse och en fallenhet för praktiskt arbete
  • Goda kunskaper i svenska och/eller engelska
I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Du motiveras av att lösa andras problem och du har ett intresse för att dela med dig av din kunskap till andra. Du har ett stort tekniskt intresse, har en nyfiken inställning till ditt arbete och vill kontinuerligt utvecklas och lära nytt. Vidare trivs du med varierande arbetsuppgifter som kan ändras från dag till dag. Du är flexibel i ditt arbetssätt, kan anpassa ditt beteende till olika personer och hjälper gärna till med det som behövs, både högt och lågt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknik, tekniker, installation, installationstekniker, fiber, fibernät, installationselektriker, elektriker, Göteborg, heltid, telecom, telekom, el, nät, elnät, bredband, IT, internet
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!