Junior byggingenjör / Teknisk konsult / Mätteknik

Junior byggingenjör / Teknisk konsult / Mätteknik

Tar du examen som byggingenjör till sommaren eller har du nyligen studerat en liknande utbildning? Har du ett tekniskt intresse och trivs i en praktisk roll med kundkontakt? Här erbjuds du att växa in i en roll hos ett företag som värdesätter god sammanhållning.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Metron Miljökonsult har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Metron en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetMetron Miljökonsult är ett oberoende konsultföretag inriktat på mark- och anläggningsteknik i nära samarbete med beställare, myndigheter, entreprenör och tredje man. De utreder och övervakar miljöstörningar före, under och efter en entreprenad med fokus på vibrationer. De bedriver sin verksamhet i Göteborg, Karlstad, Falun och Sundsvall. På huvudkontoret i Göteborg arbetar idag 16 personer som vill välkomna en ny kollega till kontoret.

ArbetsuppgifterI rollen som junior byggingenjör arbetar du med besiktning och vibrationsmätningar av bland annat bostäder, industrier och lagerlokaler. Dagligen kommer du att besöka privata kunder och använda dig av Metrons egna mätinstrument. Du får en gedigen introduktion, där du till en början kommer att befinna dig mestadels ute på fält tillsammans med dina kollegor. På sikt kommer du få möjlighet att ta mer ansvar och arbeta mer självständigt, där du både är placerad ute på fält samt på kontoret.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom bygg
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från branschen är meriterande
  • God datorvana
  • B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
För att trivas i denna roll ser vi att du är en strukturerad och ordningsam person som har lätt för att arbeta självständigt. Du trivs i en roll där du får användning av din sociala kompetens och du har lätt för att ta kontakt med nya människor. Vidare trivs du med varierade uppgifter och att dagarna inte ser lika ut. Just nu söker du efter en plats där du kan utveckla dina kunskaper inom bygg och bli en viktig del av företaget.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, där det är uttalat att Metron har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Metron en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: bygg, mättekniker, mät, tekniker, byggingenjör, byggnadsingenjör, byggnationer, ingenjör, hus, vibrationer, mätingenjör, geoteknik, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.