Junior backend-utvecklare / Systemutvecklare / SharePoint / .Net

Junior backend-utvecklare / Systemutvecklare / SharePoint / .Net

Älskar du att koda? Strävar du efter att utveckla dig själv genom att arbeta med modern teknik i ett team med lika drivna kollegor? Enfo Sweden erbjuder dig en möjlighet att arbeta med den senaste tekniken mot välkända företag.

Om företagetEnfo Sweden är ett företag som bygger på specialiserade team med stöd av en stor och trygg organisation. På det sättet får de det bästa av två världar och värderar medarbetares engagemang högt. Enfo Sweden utvecklar sina kundrelationer till starka partnerskap och siktar på att utvecklas både som människor, team och organisation. De erbjuder innovativ IT samt digitala affärslösningar och hjälper sina kunder att realisera deras strategi.

ArbetsuppgifterSom backend-utvecklare hos Enfo får du möjlighet att hjälpa kunder genom att utveckla högteknologiska lösningar efter kundens behov. Du arbetar med SharePoint-utveckling och använder dig bland annat av .Net. Du tillhör avdelningen Modern Workplace som består av 30 medarbetare och arbetar tillsammans med 10 andra duktiga SharePoint-utvecklare. Ni arbetar i projektform och har direktkontakt med kund. Projektens längd och komplexitet varierar beroende på behov och kund.

Formella krav
  • Stort intresse för backend-programmering
  • Tidigare erfarenhet av SharePoint, Microsoft Office 365
  • Meriterande med relevant utbildning inom programmering
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Vi tror att du som söker förmåga och intresse för att samarbeta med andra människor. Du har lätt för att anpassa dig till andras åsikter och lätt för att se syftet med helheten av att arbeta i grupp. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du ber om hjälp när det behövs samtidigt som du har förmågan att ta egna beslut för att komma vidare i arbetet. Vi tror även att du ofta kommer på nya idéer och infallsvinklar i arbetsrelaterade frågor och drivs av att dela med dig av dessa. Utöver detta har du förmågan att handla och agera snabbt och kan anpassa dig efter nya situationer.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Enfo Sweden har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Enfo Sweden en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Programmering, systemutveckling, programmerare, utvecklare, systemutvecklare, system developer, java, backend, back-end, fullstack, full-stack, agilt, .net, sharepoint, MicrosoftOffice365
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.