Junior applikationskonsult / Applikationssupport

Junior applikationskonsult / Applikationssupport

Brinner du för problemlösning och att få arbeta med ärenden som du får lösa? Tycker du att IFS och IT-stöd verkar spännande? Transtema erbjuder dig en roll där du får befinna dig i en utvecklande miljö tillsammans med seniora kollegor.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Transtema har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Transtema en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetTranstema Network Services AB bygger och underhåller nätinfrastruktur i Sverige och är en av de ledande leverantörerna inom projektering, byggnation och underhåll av infrastrukturer för tekniskt avancerade kommunikationsnät. Transtema Network Services ingår i Transtema Group och är ett dotterbolag i en större koncern, som bland annat har affärsområden inom fibernät, nätverksanslutning och teknik. Transtema Network Services har som målsättning att 2025 vara Sveriges mest kompetenta och engagerade entreprenör.

ArbetsuppgifterI rollen som applikationskonsult arbetar du med ärenden från både interna och externa slutanvändare rörande applikationer och affärssystem. Exempel på ärenden du hanterar är avvikelser i systemet, incidenter och förfrågningar. Du arbetar brett i rollen som applikationskonsult då ärendena som inkommer är varierande.

Du förväntas själv kunna lösa incidenter och konfigurera användarfrågor gällande affärssystem och du kommer att vägleda interna avdelningar, så att de kan ställa krav mot IT-avdelningen. Du arbetar i ett team på sex personer och arbetar sammansvetsat tillsammans för att säkerställa en god service gentemot Transtemas användare och lösa deras ärenden.
  • Ta emot inkommande äreden
  • Hitta lösningar på de upplevda problemen
  • Samarbeta med kollegor för att hitta de bästa lösningarna
Vi lägger stor vikt vid personlighet och egenskaper utöver kompetens. Du behöver inte kunna allt som nämns utan vi ser att du är nyfiken och har en konstant vilja att utvecklas och lära dig nya saker.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Utbildning inom system-eller datavetenskap, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • Meriterande med kunskap inom affärssystem
Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Du motiveras av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Därtill strävar du efter att hjälpa dina kunder på ett lösningsorienterat sätt och kan lösa frågor utan givna svar. Som person är du analytiskt lagd och kan snabbt skapa en förståelse för siffror och se eventuella fel. Du har ett logiskt angreppssätt, föredrar att lita på data och tar dig an problem ur ett vetenskapligt och analytiskt perspektiv. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Mölndal, Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: applikation, application, ärendehantering, arbetsorder, förfrågning, dokumentation, administration, telekom, heltid, Göteborg, Mölndal,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!