Junior administratör / Service / Koordinator

Junior administratör / Service / Koordinator

Motiveras du av att lösa problem och har erfarenhet av administrativt arbete? Trivs du med varierande arbetsuppgifter där du får ta stort eget ansvar? Du erbjuds en koordinerande roll där du får ta del av en positiv företagskultur.

Om företagetGöta Energi är en av de snabbast växande aktörerna på den svenska elmarknaden. De arbetar ständigt med att tillgodose sina kunders behov och visionen är att bli Sveriges mest omtyckta elbolag. På Göta Energis avdelning för kundprocesser arbetar idag fyra personer där de nu söker en ny medarbetare som får ta del av en stark gemenskap.

ArbetsuppgifterI rollen som administratör arbetar du med administrativa uppgifter i flera affärssystem där du bland annat hanterar större mängder data och information. Du hanterar situationer där det uppstått ett problem som behöver lösas innan el kan levereras, där du arbetar med utgående samtal till kunder och leverantörer. Det kan exempelvis handla om uppgifter som behöver kompletteras hos kund innan leverans kan bokas. Du arbetar även som en intern supportfunktion för kundtjänstavdelningen där du utbildar och hjälper kollegor i olika frågor.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av en administrativ roll
  • Flytande i tal och skrift på svenska såväl som engelska
  • Goda kunskaper i Excel är meriterande
För att trivas i rollen som administratör har du en lösningsfokuserad inställning och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och har förmågan att ta beslut, även utan allt underlag, för att komma vidare. Vidare kan du be om hjälp när det krävs och har ett intresse för att samarbeta med andra. Slutligen har du lätt för att se gruppen och syftet med helheten framför din egna agenda.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Administratör, koordinator, kundstöd, administrativt arbete, affärssystem, problemlösning, gymnasieutbildning, Göta Energi, heltid, Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.