Junior Produktchef / Produktägare

Junior Produktchef / Produktägare

Söker du platsen där du kan kombinera ditt tekniska intresse med möjligheten att ha många kontaktytor? Vill du kunna påverka din karriär och växa in i en produktchefsroll? Frico möjliggör för dig att bredda dina kunskaper och ta på dig mer ansvar i din takt.

Om företagetFrico AB tillverkar och marknadsför produkter för ett komfortabelt inomhusklimat. Företaget som grundades på 1930-talet är väletablerat och finns representerat världen över, med huvudkontor i Göteborg, där det i dagsläget arbetar cirka 40 personer. Företaget erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter utifrån vad du som individ har intresse av att utvecklas inom i din karriär.

ArbetsuppgifterAmbitionen är att du hos Frico ska växa in i rollen som produktchef utifrån dina tidigare kunskaper och erfarenheter. Ditt fokus ligger på att vara länken mellan teknik, sälj och marknad och genom flera kontaktytor internt och externt samlar du in och processar önskemål, information och tekniska data om produkter för att säkerställa att Fricos produkterbjudanden matchar målgruppen. Allt eftersom du kommer in i arbetet kommer ditt ansvar att utökas för att du på sikt ska gå in i rollen som produktchef för dina egna ansvarsområden. Frico erbjuder dig möjligheten att påverka din roll och utforma den efter dina kunskaper och intressen i den takt som passar dig.

Formella krav
  • Minst avslutad gymnasieutbildning inom teknik eller försäljning
  • Erfarenhet av tekniskt arbete, gärna inom el
  • Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska
  • God datorvana
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse i kombination med en nyfikenhet för marknad och försäljning. Du har förmågan att planera ditt eget arbete utifrån uppsatta deadlines och kan driva ditt arbete framåt enligt den struktur du satt upp. Istället för att vänta in uppgifter motiveras du av att hitta saker att göra och du sitter sällan sysslolös. Vidare är du en person som trivs i kontakten med andra och känner dig trygg med att ha många kontaktytor.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: produktchef, produktägare, tillverkning, marknadsföring, försäljning, produktion, produkt, teknik, el, vvs, ventilation, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.