Junior Platschef till Aarsleff Rörteknik AB i Göteborg

Junior Platschef till Aarsleff Rörteknik AB i Göteborg

Vill du vidareutvecklas i en roll som platschef och motiveras du av en varierad tjänst där du har många kontaktytor? Lockas du därtill av en arbetsmiljö som präglas av en familjär stämning och högt i tak? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Aersleff rörteknik AB.

Om företaget

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 7200 engagerade medarbetare och har en omsättning på 18,5 miljarder SEK. I Sverige representeras Aarsleff gruppen av ledande specialister inom marina konstruktioner, schaktfri ledningsförnyelse i mark, relining i fastigheter, grundläggning och spårarbeten och har etablerade kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Halmstad och Umeå. Antalet anställda ökar och idag är vi ca 250 svenska medarbetare. Den gemensamma kulturen bygger på engagemang och professionalitet i alla delar av verksamheten.

Vi söker en platschef till Aarsleff Rörteknik i Göteborg som utför Schaktfria VA-entreprenader åt bland annat kommun, industri och trafikverk.

Arbetsuppgifter

I rollen som platschef erbjuds du en varierad tjänst med goda kompetensutvecklingsmöjligheter på sikt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att driva ett antal projekt i varierande omfattning och längd. Projektens varighet varierar normalt från 1 dag upp till cirka 1 månad. I rollen har du ansvar för dina projekts genomförande och du planerar, driver och följer upp dessa. En stor del av arbetet består i att samordna de resurser som behövs för projektets genomförande. Rollen består av flertalet kontaktytor då du har daglig kontakt med företagets arbetslag, beställare, leverantörer samt UE.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet kring projektledning, entreprenad och/eller relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande.
* Meriterande med branschkunskap.
* B-körkort

För att trivas i rollen ser vi att du är en person som är avslappnad i sociala situationer och gillar att ha många kontaktytor. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team och därför är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och missar sällan detaljer eftersom du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt och jobbar systematiskt. Du tycker om att göra saker ordentligt och har en grundlig arbetsprocess så att inget lämnas ogjort. Vidare har du en god ekonomisk förståelse och är insatt i entreprenadjuridikens grunder.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 27 jan 2023 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.