Junior Mekanikkonstruktör till LUE Engineering

Junior Mekanikkonstruktör till LUE Engineering

Vill du ha frihet under ansvar där du får möjlighet att forma din arbetsvardag? Värderar du samarbete och att få utvecklas kompetensmässigt tillsammans med kollegor? Som mekanikkonstruktör på LUE Engineering erbjuds du chansen att vara delaktig i ett familjärt företag och bidra till deras och kundernas utveckling framåt.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos LUE Engineering.

Om företagetLUE engineering består av ingenjörer som brinner för teknik. Det började som en konsultfirma inom konstruktion som under åren utvecklats till ett företag som idag erbjuder tekniska helhetslösningar med produktion i egna lokaler. Med skarp precision och hög kvalitet skräddarsyr LUE Engineering driftsäkra lösningar hela vägen från planering, koncept till konstruktion och driftsättning. De har en bred kundportfölj däribland Automotive- och Medtechbolag är två starka kundgrupper. Företaget är familjärt där teknikintresse och nära sammanhållning präglar organisationen. Här startas veckan gemensamt över en kopp kaffe där ni tillsammans planerar och går igenom arbetsveckan. De består av åtta medarbetare som arbetar i rollerna konstruktörer, montörer och automationsingenjörer. Nu söker de efter deras nya kollega som vill vara en viktig pusselbit i en spännande tillväxtresa!

ArbetsuppgifterI rollen som mekanikkonstruktör medverkar du i hela kedjan från uppstartsmöte med kund, konstruktion, materialinköp och förse montörer med dokumentation för montering av din konstruktion. Du arbetar in-house mot olika projekt därmed får du möjligheten att få en bred kunskap inom olika branscher. Beroende av storlek på den mekaniska konstruktionen ansvarar du för antingen delar av eller på sikt hela projektet. I dina arbetsuppgifter ingår viss kundkontakt, konstruktion av kundanpassade lösningar i Solidworks 3D samt att bidra till en god samverkan mellan kollegor för att nå slutgiltig leverans till kund. Du framställer mekanisk konstruktion där innovativa och kreativa idéer uppmuntras och utmynna i en ny eller uppdaterad produkt. Slutligen erbjuds en gedigen introduktion med löpande stöttning av erfarna kollegor genom din utveckling.
  • Ta fram 3D-modeller till ditt projekt, efter dialog med kund och projektkollegor
  • Hitta och förbättra tekniska koncept som i grova drag definierats i projektets inledande fas
  • Du tar fram inköpsunderlag samt ta fram dokumentation för det som berör montörer i projektet
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Högskole- eller civilingenjörsexamen med inriktning maskinteknik eller liknande utbildning
  • Kunskap inom 3D-modellering, gärna inom SolidWorks
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Du har ett tekniskt intresse eller bakgrund inom ett tekniskt arbete
  • Du har B-körkort
I rollen som mekanikkonstruktör arbetar du tätt ihop med ditt team, därför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du motiveras av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Därtill strävar du efter att hjälpa dina kunder på ett lösningsorienterat sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du är uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. I ditt arbete är du grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lindome, Göteborg
Typ av Tjänst: Rekrytering
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktör, maskinteknik, teknik, konstruktör, maskin, ingenjör, produktutveckling, produkt, processutveckling, projekt, utveckling, Göteborg, projekt, Kungsbacka, Mölndal, in-house konsult, SolidWorks, CAD 3D, Catia, Lindome, AutoCad, Inventor, Mechanical Designer, Mechanical Engineer, constructor
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!