Junior Arbetsledare / Verkstadsledare

Junior Arbetsledare / Verkstadsledare

Har du erfarenhet från ett tekniskt yrke och är ute efter att ta nästa steg? Vill du få möjligeheten att arbetsleda andra och efterfrågar du ett arbete där du får att vara med och påverka? Du erbjuds en spännande roll i en dynamisk miljö, i ett arbete med nära samarbete och stöttning av verkstadschefen.

Om företagetFöretaget är en ledande tjänsteleverantör inom service och uthyrning av transportutrustning för exempelvis trailers. De finns i 17 olika länder i Europa och Nordamerika med huvudkontor i Amsterdam. Det svenska huvudkontoret ligger i Helsingborg och på plats i Göteborg finns idag tre verkstäder. Företaget befinner sig i en expansiv fas och söker nya medarbetare.

ArbetsuppgifterI rollen som arbetsledare arbetar du tätt tillsammans med verkstadschefen och blir hens högra hand. Du kommer dels att arbeta med administrativa arbetsuppgifter i verkstadens kontor vilket exempelvis innebär att skapa arbetsordrar. Du har daglig dialog med kunder via mail och telefon samt tar emot kunder som kommer till verkstaden för att hämta eller lämna sin trailer. Du kommer även att vara ute i verkstaden för att stötta och arbetsleda mekanikerna i deras dagliga arbete, i dagsläget är de totalt 25 mekaniker.

Formella krav
  • Avslutad teknisk utbildning, lägst på gymnasienivå
  • Arbetslivserfarenhet inom ett teknisk område
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har mycket goda kunskaper i engelska
  • God datorvana
  • B-körkort
  • Meriterande: arbetslivserfarenhet inom trailer-/lastbilsbranschen eller som mekaniker, avslutad mekanikutbildning, körkort för lastbil och/eller släp samt ledarerfarenheter
För att trivas i denna roll har du ett stort teknikintresse och du lockas av att få utvecklas som ledare. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att det du tagit dig ann blir slutfört i tid. Därtill har du en förmåga att fatta egna beslut och är duktig på att planera ditt arbeta för att hela tiden ha ett nästa steg. Vi tror vidare att du som söker är nyfiken som person och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team och har nära dialog med andra kollegor, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos företaget.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknik, mekaniker, mekanik, trailer, lastbil, transport, flotta, verkstad, chef, ledare, arbetsledare, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.