Jr Headhunter / Resource Management / Rekryterare

Jr Headhunter / Resource Management / Rekryterare

Bravura söker dig som är intresserad av att arbeta affärsnära och resultatorienterat med rekrytering. Du som gillar ett högt tempo och har en ambition att bli riktigt bra på det du gör kan vara vår nästa Resourcer!

Om företagetBravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag fem år i rad.

Vi verkar på en högt konkurrensutsatt marknad där vår främsta konkurrensfördel är att vi fullt ut drivs av högt engagemang och smarta arbetssätt. Nyckeln är att vara en pålitlig partner som förenklar och förbättrar rekryteringsprocessen och varje enskilt uppdrag innebär ett tillfälle att leverera det vi lovar. Den här inställningen genomsyrar allt vi gör och står för och våra nöjda kunder och kandidater är kvittot på att vi lyckas.

Bravura är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad, tycker om att göra affärer samt trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på vår karriärsida!

ArbetsuppgifterResource Management är ett nytt affärsområde på Bravura i Göteborg där du jobbar mot några av arbetsmarknadens största och mest attraktiva företag. Du ansvarar för att matcha rätt kandidat till rätt tjänst under korta deadlines, allt från två dagar till några veckor.

Arbetet innebär till stor del att skapa nätverk med kandidater inom attraktiva områden. Vi arbetar mot hela tjänstemannasektorn, och har många tjänster inom IT, marknadsföring och ekonomi. För att bredda ditt nätverk och kartlägga marknadens bästa kandidater arbetar du aktivt och proaktivt med att söka upp lämpliga kandidater i interna och externa kanaler.

Du ansvarar för hela processen i form av prisförhandling med kund, search, urval, intervjuer samt referenstagningar. Du ansvarar självständigt för kunddialogen vilket ger en möjlighet att skapa ett stort kontaktnät i näringslivet. Rollen passar dig som trivs i en affärsnära roll med ett högt tempo där du får se snabba resultat på ditt arbete. Du tillhör ett nationellt team med kollegor i Stockholm och Malmö.

Formella krav
  • Akademisk examen inom exempelvis ekonomi, personal/HR, marknadsföring eller försäljning
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska
  • Tidigare erfarenhet av search, headhunting eller rekrytering är meriterande
Vi tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå.

Om du krigar för att bli en vinnare och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet. Har du detta i kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas!

Givetvis delar du våra värderingar: inspirerande, generös, pålitlig och målinriktad vilket även innefattar att du har ett fördomsfritt förhållningssätt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg, Nordstan
Lön: Fast + provision

Tjänsten är ett vikariat med start 1 december 2018 fram till augusti 2019 med mycket goda chanser till förlängning.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: rekrytering, rekryterare, recruiter, search, headhunter, personal, HR, headhunting, resource, talent acquisition
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal, Rekrytering, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.