It tekniker

It tekniker

Är du en lösningsfokuserad person med stort intresse av it? Har du även en god känsla för servis och trivs i en varierande arbetsmiljö med många sociala kontaktytor och ett stort eget ansvar kan detta vara tjänsten för dig.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Telia. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget samt överrekrytering till Telia.

Om företagetTelia Company verkar inom telekombranschen och hjälper människor samt företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader. De verkar internationellt och erbjuder en professionell och föränderlig miljö. Telia Company söker nu medarbetare till sitt kontor i Göteborg, där du blir en del av ett team med god gemenskap.

ArbetsuppgifterI rollen arbetar du med att hjälpa Telias kunder med it problem på plats hos kunden. Du hjälper kunden att komma igång och att bygga upp en fungerande it miljö. I rollen arbetar du med att sätta upp, driftsätta och felsöka trådlösa WIFI hos kund. En stor del av rollen innefattar även installation, underhåll och felsökning. Teamet som du kommer att tillhöra består av 14 personer som är utspridda över hela Sverige. För att säkerställa ett bra och kvalitativt genomförande arbetar du i ett nära samarbete med både kund och kollegor.

Upptagningsområdet som du jobbar inom är Göteborg med omnejd, du utgår från kontoret och kommer att ha tillgång till tjänstebil för resor i tjänst.
  • Hjälpa kunden med deras it problem
  • Sätta upp, driftsätta och felsöka trådlösa WIFI hos kund
  • Genomföra installationer och underhåll ute hos kund
  • Felsökning
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasial utbildning
  • Kunskaper inom Microsoft 365
  • Goda kunskaper inom nätverk, wifi, pc samt teknisk felsökning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • B körkort
Vi söker dig som trivs med att ta stort ansvar och kan driva dina egna arbetsuppgifter framåt. Du löser problem som uppstår samt har en god känsla för service och tycker om att nätverka. Du är trygg med att hantera samtal med varierande grupper och personer och tycker om att samarbeta med andra människor. Vidare tar du egna initiativ i arbetet samt har en god social förmåga där du känner dig trygg med både interna och externa kontaktytor.

Övrig information
Start: 22 Augusti
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: It tekniker, Microsoft 365, nätverk, felsök, WIFI, driftsätta, svenska, engelska, pc,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!