Internationell säljare / Försäljningsingenjör / Teknisk säljare / B2B

Internationell säljare / Försäljningsingenjör / Teknisk säljare / B2B

Har du erfarenhet av B2B-försäljning och vill arbeta internationellt? Motiveras du av att bygga långsiktiga relationer och utveckla kundanpassade produkter? På Lecip Arcontia får du möjligheten att arbeta i nära samarbete med kund och driva såväl deras som din egen utveckling framåt.

Om företagetLECIP Arcontia har arbetat med Smartcards sedan 1996 och är idag en ledande tillverkare av trådlösa Smartcard-läsare och terminaler för e-biljetter samt e-betalning inom kollektivtrafik. Sedan 2013 är LECIP Arcontia ett helägt dotterbolag till LECIP Holding Corporation, ett börsnoterat japanskt bolag noterat på Tokyo Exchange. LECIP grundades 1953 och är marknadsledande inom biljettbetalningssystem i Japan. LECIPs internationella verksamhet har under de senaste åren vuxit med dotterbolag i Singapore, Thailand, USA och Sverige. Det svenska dotterbolaget är beläget i Göteborg, där de flesta utgår från kontoret i Krokslätts fabriker.

ArbetsuppgifterSom internationell säljare på Lecip Arcontia arbetar du såväl strategiskt som operativt med att expandera företaget på den europeiska marknaden. Du bygger långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder inom kollektivtrafik och transportbranschen. När du går in i rollen kommer du snabbt få ansvar för dina egna kunder och ansvarar därtill för hela säljprocessen från den första uppsökande kontakten till avslut. Arbetet sker i projektform där du har många kontaktytor och arbetar nära såväl kund som produktutveckling. Vidare arbetar du även tillsammans med tekniker där ni designar och tillverkar både nya och kundanpassade produkter.
I rollen förekommer det omkring 50 resdagar per år där du i snitt reser en vecka i månaden.

Formella krav
  • Högskole- eller civilingenjör eller annan eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Erfarenhet av B2B-försäljning, inom en tillverkande industri eller av tekniska produkter
  • Flytande engelska i tal såväl som skrift, meriterande med goda kunskaper i svenska
  • Erfarenhet av kollektivtrafik och/eller transportbranschen är meriterande
Vi tror att du som söker har ett tekniskt intresse och motiveras av att göra internationella affärer. Du förstår vikten av att ha en långsiktighet i din försäljning för att skapa bästa möjliga utfall och goda relationer. Vidare har du en lösningsorienterad inställning i ditt arbete samt förmågan att se helheten ur olika affärsmässiga perspektiv. Du trivs med att ta ansvar och driva dina processer framåt på egen hand vilket även gör att du förblir motiverad trots bakslag och arbetar på tills resultat är uppnådda. Slutligen gör ditt intresse för andra människor att du bygger dina relationer på ett genomtänkt sätt, är en god lyssnare och anstränger dig för att leverera lösningar.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Lecip Arcontia.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: internationell säljare, försäljningsingenjör, teknisk säljare, B2B, säljare, tillverkande industri, kollektivtrafik, transportbranschen, heltid, Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.