Integrationsspecialist inom E-commerce / E-handel

Integrationsspecialist inom E-commerce / E-handel

Har du ett intresse för E-commerce och vill skapa smidiga E-handelslösningar? Här erbjuds du en ansvarsfull och varierad roll där du arbetar projektbaserat i en teknisk och kommunikativ miljö.

Om företagetWitre Manutan är en helhetsleverantör inom arbetsplatsutrustning och levererar kompletta lösningar som skapar en bra arbetsmiljö och fungerande dagar på jobbet för deras kunder. De finns i hela Norden och ingår i en europeisk koncern med fler än 2 000 medarbetare. Företaget är under stark tillväxt och tar ständigt nya marknadsandelar. Nu söker de till kontoret i Göteborg dig som vill vara en del av utvecklingen framåt i en central roll inom EDI. Här erbjuds du att verka i en internationell miljö på en arbetsplats med god sammanhållning.

ArbetsuppgifterI rollen som integrationsspecialist ansvarar du för implementeringsprojekt av företagets E-handelslösningar för kunder på den nordiska marknaden. Rollen innebär att implementera kundanpassade lösningar för E-procurement och E-fakturering, från kravinsamlingsmöten med kund till systemintegrering och uppföljning. Du skapar skräddarsydda punchout-lösningar för kundernas inköpsportaler och sätter upp digitala fakturahanteringsflöden, allt för att skapa en så smidig e-handelsupplevelse som möjligt för företagets kunder. Du genomför flera integrationsprojekt parallellt och i rollen har du många kontaktytor, däribland kunder, systemleverantörer samt interna funktioner som försäljning, ekonomi och marknad.

Formella krav
  • Goda kunskaper inom E-solutions och EDI
  • God vana av att arbeta med Excel samt med XML-filer
  • Obehindrad i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • Erfarenhet av att arbeta B2B i en teknisk eller projektledande roll
Vi tror att du som söker tjänsten är en person med tekniskt intresse som tar ansvar för dina arbetsuppgifter, där du självständigt strukturerar ditt arbete och driver dina projekt framåt. Du trivs i en social roll och lockas av att arbeta med många kontaktytor. Genom ditt kommunikativa sätt har du förmågan att knyta kontakter och skapa långsiktiga relationer. Vidare arbetar du målfokuserat med dina projekt för att leverera bästa möjliga resultat inom givna tidsramar.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Witre Manutan.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg (Mölndal)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: E-solution specialist, integrationsspecialist, E-solutions, E-commerce, E-procurement, E-invoicing, E-handel, punchout-lösning, digitalt fakturaflöde, PIM, EDI, Electronic Data Interchange, XML, systemintegration, systemintegratör, projektledning, projektledare, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.