Instrumentingenjör / Elingenjör / Automation

Instrumentingenjör / Elingenjör / Automation

Arbetar du inom processindustri? Söker du en dynamisk roll där du tar del av olika miljöer och projekt? Hos AFRY tar du del av ett väletablerat företag med goda möjligheter till utveckling

Om företagetAFRY är ett internationellt ledande teknik- och konsultbolag som erbjuder hållbara teknik- och designlösningar för nationella och internationella kunder inom processindustrin. Hos sektionen för Automation i Göteborg samarbetar 25 medarbetare inom instrument, DCS/PLC programmering, industriell IT och el. Hos AFRY värderas medarbetarnas utveckling, samarbete och en god stämning på arbetsplatsen.

ArbetsuppgifterSom ingenjör arbetar du med olika projekt för AFRYs lokala eller globala kunder inom processindustrin, där du sitter ute hos kund eller arbetar med projekten in-house. Dina arbetsuppgifter kan innefatta konstruktion, kostnadsberäkningar och projektledning. Du är delaktig från initiering av projekt till utförande och ansvarar för instrumentell design, genomförande av förstudier, projektering och implementering. Kundernas projekt styr ditt fokus och du får hos AFRY möjlighet att utvecklas och utforska olika typer av projekt och processer. Hos AFRY kommer du ingå i ett team på 25 ingenjörer och projektledare och du erbjuds en gedigen introduktion i arbetet. Vidare finns det hos AFRY goda möjligheter att utvecklas och utbildas inom de områden som du är intresserad av.

Formella krav
  • Högskole-, civilingenjörsexamen, eftergymnasial utbildning inom automation eller motsvarande utbildning
  • Erfarenhet inom processindustri
  • Kunskap i AutoCAD för el och instrument
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt och muntligt
  • Meriterande med körkort
Du motiveras av problemlösning och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov. Du ser möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar. Därtill trivs du i en dynamisk roll och anpassar dig lätt till förändringar. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt då du är mån om att göra ett bra arbete.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, där du anställs direkt hos AFRY. Bravura och AFRYs önskemål är att alla frågor, samtal och mail kring tjänsten och rekryteringsprocessen processen går till Bravura.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord:instrumentingenjör, instrumentering, elingenjör, el, automation, processindustri, kravställning, kvalitetsäkring, ElProCAD, SQL, MES, DSC, heltid, göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.