Inspelningsassistent / Inspelningsledare till Smart Eye

Inspelningsassistent / Inspelningsledare till Smart Eye

Lockas du av att arbeta i en social roll där du får ta eget ansvar? Vill du ha en varierad arbetsdag och tycker du om att ta egna initiativ? Vi söker dig till en tjänst som inspelningsledare till Smart Eye.

Om företagetSmart Eye AB är en världsledande leverantör av avancerade Eye Tracking-system, en teknik som hjälper till att identifiera, förstå och förutspå mänskliga beteenden och avsikter. De säljer sin egenutvecklade hård- och mjukvara till företag över hela världen, främst inom fordons- och flygindustrin samt för forskning. Smart Eye skapar lösningar via Artificiell Intelligens och deras Eye Tracking-system möjliggör den nya generationens fordon, där transporter kan ske mer säkert och miljövänligt.

Smart Eye präglas av en start-up känsla och nya idéer uppmuntras och välkomnas alltid. De söker nu en inspelningsledare till deras huvudkontor som är beläget i fina, nyrenoverade lokaler nära Järntorget, där cirka 85 medarbetare arbetar idag. Denna tjänst är ett konsultuppdrag på minst sex månader med mycket god chans till förlängning.

ArbetsuppgifterSom inspelningsledare ansvarar du för inspelningen av Smart Eyes förarfilmer som dokumenterar personers ögonrörelser. Filmerna används i produktutvecklings- och testsyfte och är en viktig komponent för att utveckla den innovativa tekniken. Du tillhör ett team och är delaktig i hela processen, från riggning av inspelningsstudion till uppsökning av personer som medverkar i filmerna samt inspelning. Ditt huvudsakliga ansvar ligger i inspelningsfasen där du instruerar och filmar deltagarna. Du är delaktig i projekt av olika omfattning, där antalet personer som filmas kan variera från cirka 10 till 300 stycken. Vanligtvis hanteras ett projekt åt gången, men det kan under 2019 bli aktuellt att delta i fler projekt parallellt. Som inspelningsledare har du en kommunikativ tjänst och du kommer ha mycket kontakt med de personer som deltar i filmerna, där du har en viktig funktion för att få personerna att känna sig bekväma och ges goda förutsättningar att följa instruktioner. Vidare kommer du att hantera praktiska frågor som berör inspelningsprojekten och dina arbetsdagar kan därav se olika ut, beroende på vilken fas projekten är i.

Här erbjuds du möjligheten att bli en del av ett team med god sammanhållning i en tjänst där du får ta egna initiativ och ha många sociala kontakter. I början av din anställning får du en gedigen introduktion i syfte att ge dig bra förutsättningar att bli självständig i din roll.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna inom teknik
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har mycket goda kunskaper i engelska
  • Du har körkort
  • Meriterande är arbetslivserfarenhet från en kommunikativ roll
Vi tror att du som söker är en person med ett tekniskt intresse som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och som har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete självständigt. Du trivs i en roll som innebär mycket social kontakt och du uppskattar att arbeta tillsammans med andra människor. Att ta egna initiativ ser du som motiverande och du tar gärna ansvar för att lära dig mer.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: Inspelningsledare, inspelningsassistent, inspelningsproducent, inspelare, inspelning, film, produktion, filmproduktion, filmproducent, konsult, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Film, TV, Radio & Multimedia
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.