Innesäljare till ASSA ABLOY

Innesäljare till ASSA ABLOY

Har du erfarenhet av relationsskapande försäljning och kundsamarbeten? Drivs du av att hitta rätt lösningar för dina kunder och samtidigt göra en bra affär? Då passar du in i ASSA ABLOYs engagerade kundvårdsteam!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att ASSA ABLOY har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och ASSA ABLOY en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetASSA ABLOY Industrial Sverige är på en resa full av potential och möjligheter. En resa där engagerade och passionerade medarbetare är med och förändrar branschen, revolutionerar verksamheten och omdefinierar framtiden. Innovation och hållbarhet är kärnan när företaget utvecklar och levererar sina toppmoderna automatiserade port och dockningslösningar.

ArbetsuppgifterSom innesäljare i kundvårdsteamet kommer du att arbeta med att marknadsföra och sälja ASSA ABLOYs podukter och servicesortiment. Kundvårdsteamet arbetar på ett agilt vis där lösningar och ständiga förbättringar har högt fokus. Du arbetar med att utveckla kundsamarbeten samt utöva kundvård för att öka kundnöjdheten. Du arbetar proaktivt mot befintliga avtalskunder via telefon och andra digitala kontaktvägar och ansvarar för att presentera rätt lösningar utifrån kundens behov samt skapa offerter och ta avslut på affärer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Tidigare erfarenhet från relationsskapande försäljning och kundservice
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • God datorkunskap samt erfarenhet av ERP- och CRM-system
Vi tror att du som söker tycker om att arbeta mot uppsatta mål och trivs i en resultatinriktad miljö. Att se tydliga resultat av ditt arbete motiverar dig och du drivs av att skapa affärer. Du har kunden i fokus och har förmågan att förstå affärsmässiga principer. När du säljer in något är du övertygande och har förmågan att förmedla den positiva påverkan som din specifika tjänst kan åstadkomma för just den kundens verksamhet samt är duktig på att förhandla och tycker det är roligt att sälja in idéer. Vi tror också att du trivs med att ha flera olika kontaktytor och ser ett stort värde i att samarbeta.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Västra Frölunda, Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Innesäljare, säljare, försäljning, marknadsföring, telefon, kund, relationsskapande, kundvård, kundservice, B2B, Göteborg, Västra Frölunda,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!