Inköpare till marknadsledande bolag

Inköpare till marknadsledande bolag

Har du erfarenhet av att arbeta med inköp och upphandlingar? Vi letar nu för kunds räkning efter en erfaren inköpare för att vara med på en spännande tillväxtresa.

Om företagetBravura är ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige. Vi har utsetts till Gasellföretag fem år i rad och vårt långsiktiga mål är att fortsätta vår expansiva tillväxt med bibehållen lönsamhet. Idag finns Bravura i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Jönköping och Linköping. På våra kontor arbetar drygt 140 medarbetare, men den största delen av våra anställda, idag cirka 600 konsulter, arbetar ute på uppdrag hos våra kunder.

Vårt kundföretag är marknadsledande på flera av sina produkter inom hygien i norden och har sitt kontor i Mölndal. Operational Sourcing driver totala kostnader genom att hantera en hållbar och konkurrenskraftig leveransbas med lämpliga inköpsstrategier, processer, verktyg och resurser som stöder företagets behov. Som en del av den nya Global Sourcing-organisationen är Operational Sourcing ansvarig för att hantera utgifter och se synergier inom organisationen.

Rollen är ett längre konsultuppdrag initialt satt till 6 månader med god chans till förlängning.

ArbetsuppgifterInom Sourcing-avdelningen har du en central funktion i organisationen med ett stort antal kontakter, både internt och externt. Rollen ställer krav på ett strukturerat och professionellt arbetssätt. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med e-Sourcing-verktyg, lägga inköpsorder och ansvara för kontraktshantering. Du arbetar kontinuerligt mot att uppnå de förväntningar som satts upp vad gäller kostnadsbesparingar. Du arbetar med kostnads- och marknadsanalys och ser till att organisationens processer efterlevs. Du arbetar med leverantörer och tar emot anbud samt tar in nya leverantörer och omförhandlar befintliga ramavtal.

Formella krav
  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Minst två års erfarenhet av att ha arbetat med inköp och upphandlingar
  • Erfarenhet av att arbeta med inköpsverktyg
  • Solid kunskap inom MS Office, Excel i synnerhet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Vi tror att du som söker håller en hög energinivå samtidigt som att du hanterar press på ett lugnt och strukturerat sätt. Du har god vana av att läsa och förstå avtal samt en stark analytisk förmåga. Vidare tror vi att du har erfarenhet av att driva förändring och har erfarenhet av att arbeta i projekt med flera intressenter.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg / Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.