Inköpare / Teknisk inköpare / Komponentingenjör till Plejd

Inköpare / Teknisk inköpare / Komponentingenjör till Plejd

Vill du arbeta med tekniskt inköp på ett innovativt bolag där du erbjuds möjligheten att ta ett ägandeskap i dina uppgifter? Lockas du av att arbeta i en kreativ miljö och har du kunskaper inom el? Vi söker dig med tekniskt intresse till en roll som inköpare på företaget Plejd.

Om företagetPlejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation. Bolaget brinner för att göra elektrikerns vardag enklare genom att utveckla produkter och tjänster som använder den nya tekniken på rätt sätt. Under 2017 tog bolaget en stark position som en ledande aktör inom belysningsautomation inom Sverige. Plejd karaktäriseras av stort engagemang och hög kompetens med en kultur och värdegrund som lett till låg personalomsättning.

Plejd söker nu en inköpare som kommer att utgöra en viktig del i deras expansion framåt. Tjänsten är en rekrytering, där du anställs direkt av Plejd.

ArbetsuppgifterSom inköpare arbetar du med inköp av elektronikkomponenter för både befintliga och kommande produkter. Du tillhör inköpsteamet och ni samarbetar nära andra interna funktioner, såsom produktionsavdelningen samt utvecklingsteamen. Tillsammans med dessa team utvecklar ni prototyper och produkter och din roll är att ta fram alternativa lösningar och komponenter med syftet att förenkla och effektivisera inköpsprocesserna. Som inköpare har du en kommunikativ roll, där du arbetar nära leverantörer och är en sammanhållande länk i projekt och processer. Vidare arbetar du med analyser av komponenter gällande pris, prestanda och ledtider för att hitta den bästa lösningen och du är även delaktig i produkternas hela livscykel, från idé till massproduktion.

Som inköpare erbjuds du möjligheten att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor på ett företag med stort framtidsfokus och som är under stark tillväxt. Tjänsten innebär ett par resor om året, där inköpsteamet åker till fabriker och leverantörer världen över för att få större insyn i kvalitetsarbetet och för att hitta nya möjligheter.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område, gärna inom elektroteknik och/eller mekanik
  • Du har några års arbetslivserfarenhet, gärna inom el och/eller inköp
  • Du har grundläggande förståelse för elektroteknik och mekanik
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
  • Det är starkt meriterande med tidigare erfarenhet av inköpsarbete gällande elektronikkomponenter eller jämförbart område
Vi tror att du som söker är en person med ett starkt tekniskt intresse som tar stort ansvar för dina projekt och ansvarsområden och som har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete självständigt. Du motiveras av att agera problemlösande och du arbetar målfokuserat med dina projekt och processer för att leverera bästa möjliga lösning. Du har förmågan ta egna initiativ i din yrkesroll samtidigt som du tar ansvar för att driva igenom dessa och komma till avslut. Vidare ser du positivt på att tillhöra ett team och du trivs i en social och kommunikativ roll.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: Inköpare, elingenjör, tekniskt inköp, inköp, teknik, elektronik, elektro, mekanik, el, ingenjör, civilingenjör, rekrytering, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.