IT-konsult till Nordlo

IT-konsult till Nordlo

Har du en bred teknisk kunskap och är redo för nya utmaningar? Har du jobbat användarnära och lockas du av ett företag med framåtanda? Nordlo erbjuder en utmanande och utvecklande tjänst som IT-konsult.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nordlo.

Om företagetNordlo är ett nordiskt IT-bolag som levererar helhetslösningar inom IT och digitalisering till sina kunder. Som ny IT-utmanare i Norden behöver Nordlo nu fler starka spelare som vågar utmana och vara nyskapande tillsammans med dem. För att nå till toppen har de valt att fokusera på det dem anser är viktigt - att arbeta tillsammans, agera med hjärtat och skapa affärsvärde. Kund och medarbetare delar alltid första plats. De tror på delaktighet, kreativitet och engagemang före fina titlar och en fyrkantig struktur. Nordlo brinner för att analysera kundernas situation, förstå problemen och ta fram konkreta förslag på förbättringar för att skapa effektiva IT-miljöer.

Nordlo har cirka 740 medarbetare på ett 40-tal orter i Sverige och Norge samt en omsättning på 1,4 miljarder SEK.

ArbetsuppgifterI rollen som IT-konsult arbetar du varierat med projekt inhouse tillsammans i team och även i arbete ute hos kund. Arbetet innebär både att hjälpa användare on-site och of-site. Du arbetar i ett nära samarbete med kunder, där du på sikt erbjuds ett större kundansvar. Tillsammans med ditt projektteam levererar ni projekt på både befintliga och nya kunder. Samtidigt driver du egna uppdrag som exempelvis installationer, serverdrift eller support, där du förhåller dig till tidsramar och självständigt driver ditt arbete framåt.
  • Driva egna uppdrag mot kund både on-site och off-site
  • Genomföra installationer, serverdrift och support till kunder
  • Delta i implementationer och förändringsprojekt
  • Arbeta mot breda kontaktytor där du samarbetar med både interna och externa parter
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet från drift och implementationer i Microsoftservermiljö (Active Directory, DNS, Policys)
  • Varit delaktig i implementationer och förändringsprojekt
  • Erfarenhet av Microsoft 365
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
För att trivas i rollen tror vi du är en ansvarsfull person som arbetar noggrant, strukturerat och effektivt. Du är flexibel och lösningsfokuserad, har lätt för att anpassa dig till rådande situation och prioritera, och optimera, när situationen kräver. Du tycker om att ha kundkontakt och motiveras av att skapa nöjda kunder och bidra till lönsamma affärer. Att alltid ge god service och bygga goda relationer kommer naturligt för dig.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Typ av tjänst: Rekrytering
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-konsult, supporttekniker, Active Directory, DNS, Policys, systemadministratör, IT-support, Microsoft 365, Azure AD, hybridmiljö, O365, PowerShell, implementationer, Intune, Exchange online, IT-support, IT, heltid, Göteborg, it-konsult, konsult, IT-tekniker, server, installation, drift
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!