IT-ansvarig / IT Manager till Smart Eye

IT-ansvarig / IT Manager till Smart Eye

Lockas du av att ta ett ägandeskap i dina projekt och vill du arbeta i en övergripande och verksamhetsnära roll inom IT? Vill du arbeta med innovativ teknik i en tjänst där du får nyttja din tekniska kompetens tillsammans med ditt strategiska tänk? Vi söker dig till en tjänst som IT-ansvarig till expansiva Smart Eye.

Om företagetSmart Eye AB är en världsledande leverantör av avancerade Eye Tracking-system, en teknik som hjälper till att identifiera, förstå och förutspå mänskliga beteenden och avsikter. De säljer sin egenutvecklade hård- och mjukvara till företag över hela världen, främst inom fordons- och flygindustrin samt för forskning. Smart Eyes skapar lösningar via Artificiell Intelligens och deras Eye Tracking-system möjliggör den nya generationens fordon, där transporter kan ske mer säkert och miljövänligt.

Smart Eye präglas av en start-up känsla och nya idéer uppmuntras och välkomnas alltid. De söker nu en IT-ansvarig som ska ta ett helhetsansvar för företagets IT-miljö. Huvudkontoret är beläget i fina, nyrenoverade lokaler nära Järntorget där du tillsammans med cirka 85 medarbetare bidrar till Smart Eyes fortsatta framgång.

ArbetsuppgifterSom IT-ansvarig på Smart Eye ansvarar du för den IT-tekniska agendan på Smart Eye, där du har en samordnande roll som syftar till att företagets IT-miljö är säker, uppdaterad och effektiv. Du arbetar bland annat med att hantera, prioritera och implementera IT-krav som kommer från verksamheten och du har även ansvar för fördelningen mellan den utveckling och underhåll som sker inhouse och den som outsourcas. Som IT-ansvarig är du en del av en IT-styrgrupp och du arbetar i nära samarbete med de olika utvecklingsteamen i företaget samt med företagets externa IT-partner. Vidare arbetar du tillsammans med övriga representanter i ledningen för att utveckla företagets IT- och affärsstrategi, där din helhetsbild av IT-miljön utgör en viktig del.

I rollen som IT-ansvarig på Smart Eye erbjuds du möjligheten att arbeta med den senaste tekniken tillsammans med kompetenta kollegor på ett företag som är under stark tillväxt och som satsar inför framtiden. Du kommer in i en expansiv fas och då rollen är ny i företaget erbjuds du även möjligheten att vara med och påverka rollens utformande och ditt arbetssätt framåt.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Du har flera års erfarenhet från en relevant teknisk roll, där du arbetat operativt inom IT samt arbetat nära de strategiska IT-frågorna
  • Du har god förståelse för utveckling och arkitektur i GNU/Linux- och Open Source-miljö
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
Vi tror att du som söker är en person med ett starkt tekniskt intresse som tar stort ansvar för dina projekt och ansvarsområden och som har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete självständigt. Du motiveras av att agera problemlösande och du arbetar målfokuserat med dina projekt och processer för att leverera bästa möjliga lösning. Du har förmågan ta egna initiativ i din yrkesroll samtidigt som du tar ansvar för att driva igenom dessa och komma till avslut. Vidare har du förmågan att tänka och resonera strategiskt, där du planerar långsiktigt och kan se på projekt ur olika perspektiv.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: IT-ansvarig, IT Manager, IT, teknik, teknikansvarig, Machine Learning, Artificiell intelligens, ML, AI, Smart Eye, Rekrytering, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.