Hemstädare / Serviceassistent inom hemstädning / Städning

Hemstädare / Serviceassistent inom hemstädning / Städning

Är du en person som trivs med frihet under ansvar och vill vara del av en arbetsplats med stor flexibilitet? Hos Pro Assistans erbjuds du en roll med varierade arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Om företagetPro Assistans erbjuder högkvalitativa tjänster inom konventionella servicebranscher så som städ, hushåll och trädgårdsskötsel. Två av de viktigaste ledorden för Pro Assistans är Kvalitet och Miljö. Dessa utgör tillsammans grunden för företagets värderingar, för medarbetarnas agerande och för deras framgångar. Företagets huvudkontor ligger i Göteborg och de har även sex andra kontor runt om i Sverige. Nu söker Pro Assistans medarbetare till säljområdet Väst, som inkluderar Västra Götaland, Bohuslän och Halland.

ArbetsuppgifterSom serviceassistent inom hemstädning arbetar du med städning och hushållsarbete till privatpersoner. Det innebär allt från dammsugning, moppning till dammtorkning men kan även innefatta andra arbetsuppgifter så som tvättning, strykning, storstädning eller flyttstädning. Dina kunder är privatpersoner i ditt tilldelade distrikt. Din dag startar på kontoret i Västra Frölunda och vid behov utgår du från hemmet. Du har tillgång till tjänstebil för att ta dig ut till kunderna, och jobbar ensam eller tillsammans med en till kollega.

Denna tjänsten är på 80 % med möjlighet till att arbeta mer om så önskas.

Formella krav
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet från liknande arbete med hemstädning eller arbete med andra tjänster i hemmet exempelvis hemtjänst samt tillgång till egen bil.
Vi tror att du som söker trivs med att driva ditt arbete framåt. Du är öppen för förändring och kan snabbt ändra ditt synsätt vid ändringar eller nya direktiv. Vidare är du en person som tycker det är viktigt med kvalité och lägger stor vikt vid att leva upp till de kvalitetsmål som finns uppsatta.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, där du anställs direkt hos Pro Assistans. Bravura och Pro Assistans önskemål är att alla frågor, samtal och mail kring tjänsten och rekryteringsprocessen processen går till Bravura.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Städning, hemstädning, Pro Assistans, hemtjänst, Serviceassistent, Göteborg, Heltid
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.