Handläggande arkitekt / byggnadsingenjör till Studio Ekberg

Handläggande arkitekt / byggnadsingenjör till Studio Ekberg

Är du idag handläggande arkitekt eller ingenjör med egna kundkontakter och vill få möjlighet att starta upp ett nytt affärsområde? Hos Studio Ekberg erbjuds du stora möjligheter till personlig utveckling utifrån ditt intresse, fallenhet och drivkraft.

Om företagetStudio Ekberg är ett arkitektkontor med gedigen erfarenhet som startades 2015 av två arkitekter och en byggnadsingenjör. Kontoret är beläget mitt i centrala Göteborg där det idag sitter totalt tio stycken medarbetare. Studio Ekberg verkar inom ett flertal områden och är idag marknadsledande inom kostnads- och energieffektiva lösningar inom bostadsområdet, förenat med goda arkitektoniska värden.

ArbetsuppgifterVi söker dig som vill anta en ny roll och funktion hos Studio Ekberg där din huvudsakliga uppgift blir att utveckla ett nytt segment som skall kompletterade verksamhetens befintliga affär, bostäder. Det är troligen mot den kommersiella sektorn Studio Ekberg önskar att gå, där din expertis och erfarenhet avgör området. Du kommer till en början lägga mycket tid vid att vara ute och träffa kunder för att bygga relationer, men du kommer också arbeta nära kontorets arkitekter och byggnadsingenjörer i projekten.

Formella krav
  • Arkitektutbildning alternativt högskoleingenjörsexamen inom byggteknik
  • Minst fem års arbetslivserfarenhet från en liknande roll
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och har goda kunskaper i engelska
  • Genomförd kompletterande utbildning inom affärsutveckling, marknadsföring eller projektledning är meriterande
Vi tror att du som söker har en god social förmåga och är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Du är dessutom bra på att skapa ett förtroende och trivs med att ha många kontaktytor. Som person är du nyfiken och motiveras av att sätta igång samt driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Eftersom att det är viktigt för dig att göra saker ordentligt arbetar du metodisk och planerar uppgifterna innan du sätter igång. Du trivs med att ta ett stort ägandeskap för ditt arbete och har förmågan att fatta egna beslut för att självständigt kunna driva ditt arbete framåt. Slutligen tror vi att du har ett intresse för affärer och har förmågan att förstå affärsmässiga principer.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, där du anställs direkt hos Studio Ekberg. Bravura och Studio Ekbergs önskemål är att alla frågor, samtal och mail kring tjänsten och rekryteringsprocessen processen går till Bravura.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ingenjör, handläggande ingenjör, projekterande arkitekt, projektör, projektering, arkitekt, uppdrag, uppdragsansvarig, ansvarig, design, konstruktion, BIM, Revit, fastighet, bostad, hotell, restaurang, vård, skola, projekt
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Arkitekt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.