Growth Marketer/Paid Social Specialist till Bright Mind

Growth Marketer/Paid Social Specialist till Bright Mind

Vill du arbeta på ett unikt företag med högt driv och entreprenöranda? Hos Bright Mind blir du en del av ett mindre team där medarbetarna delar samma höga passion för sitt arbete. Du arbetar med välkända och ambitiösa varumärken samt har en inverkan på vilka företag du arbetar med utifrån ditt intresse. Har du erfarenhet inom paid social marketing inom Facebook Ads och delar denna stora passion för digital marknadsföring, ta då chansen att bli en Bright Mind.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Bright Mind.

Om företagetBright Mind skapar relevanta datadrivna kampanjer för sina kunders sociala medier. Några välkända kunder som Bright Mind arbetar med i dagsläget är Dreamhack och Fyndiq. Deras fokus är på content och digital marknadsföring i sociala medier och strävar efter att få varje företag att förstå vilken effekt det blir att använda sig av sociala medier på rätt sätt. Bright Mind hjälper inte bara företag med att stärka deras varumärke utan deras hjälp resulterar även i att försäljningssiffror stiger samt nya insikter om deras kunder. Bright Mind vill förändra marknadsföringsbranschen och de fortsätter att bara växa då både fler och större företag vill bli kund hos dem.

Hos Bright Mind kan du förvänta dig en karriär i en bransch som är i ständig utveckling, där varje dag möts med nya utmaningar och möjligheter för dig att bli bäst på det du gör. Bright Mind sätter ett stort värde på ditt välmående och din potential. Valmöjligheten finns att antingen sitta på huvudkontoret i Jönköping tillsammans med andra inspirerande kollegor eller remote om du bor på annan ort.

ArbetsuppgifterSom Growth marketer arbetar du med paid social marketing inom Facebook och TikTok. Du arbetar med att strategiskt och taktiskt öka tillväxt, prestanda och värde för Bright Mind's kunder. Du har ett stort ägandeskap över dina egna arbetsuppgifter. Du arbetar tillsammans med kreativa, drivna och positiva kollegor som alla delar en stor passion för digital marknadsföring.

Några av dina arbetsuppgifter är:
  • Paid social marketing inom Facebook & TikTok
  • Planera & utforma kampanjer
  • Ta fram strategier
  • Optimera annonser & målgruppsanpassa
  • Uppföljning och analysering efter behov
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst 3 års erfarenhet av dagligt arbete i Facebook/Meta Ads
  • Erfarenhet av arbete i TikToks annonseringsverktyg
  • Goda kunskaper i tal och skrift i svenska samt engelska
Du trivs i en fartfylld vardag, i en händelserik bransch, och vill gärna vara med och skapa värde för företagets kunder. Du slutar aldrig att utvecklas och drivs av ett konstant lärande för att bli bäst på det du gör. När du ställs inför ett problem har du en lösningsfokuserad inställning och hittar kreativa sätt att lösa det på.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping alternativt remote
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Paid social specialist, performance marketer, Social media specialist, Social media coordinator, growth marketer, Social media manager, digital marknadsföring, TikTok , Meta Ads, Facebook Ads manager, campaign manager, Kampanjhantering, paid marketing, Göteborg, Lund, Helsingborg, Linköping, Stockholm, Skövde, Västerås, Varberg, Oskarshamn, Jönköping, Bright Mind
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!