Frontend utvecklare / Webutvecklare

Frontend utvecklare / Webutvecklare

Arbetar du med webutveckling och letar efter en ny utmaning? Uppskattar du att få driva och ansvara för ditt arbete? Axel Arigato erbjuder dig en tjänst med frihet under ansvar där du ges utrymme att växa med företaget.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Axel Arigato.

Om företagetAxel Arigato startade 2014 och med effektiv marknadsföring på sociala medier etablerade de sig som ett varumärke för sneakers. Sedan dess har de vuxit och idag har de ett brett utbud av sneakers, kläder och assessorer stark influerade av samtida musik, konst och arkitektur. Idag finns sex Axel Arigato butiker i London, Köpenhamn, Stockholm och Göteborg och genom sin e-handel når de kunder i 130 länder världen över. Till kontoret i Göteborg söker de nu en webbutvecklare till sitt utvecklarteam.

ArbetsuppgifterSom frontend utvecklare har du helhetsansvaret för utveckling och underhåll av Axel Arigatos webbaserade applikationer för e-handel. Tillsammans med företagets backend utvecklare och UI/UX designer tar du fram stilrena och enkla lösningar för att leverera en smidig användarupplevelse för Axel Arigatos kunder. I rollen har du ett nära samarbete med marknadsavdelningen som sätter ramarna för designen på användargränssnittet. Vidare kommer du även att hantera IT relaterade ärenden för dina kollegor på kontoret.

Formella krav
  • Erfarenhet av webutveckling genom arbetslivserfarenhet eller privata projekt
  • God kunskap i JavaScript, CCS, HTML
  • Erfarenhet av React
  • Goda kunskaper i engelska, skriftligt och muntligt
I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur. Vidare ser du konsekvenserna av din arbetsinsats och du anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.