Finsktalande Credit Collector / Ekonomiassistent / Ekonomiadministratör

Finsktalande Credit Collector / Ekonomiassistent / Ekonomiadministratör

Har du erfarenhet inom ekonomi och vill du arbeta inom kredithantering? Lockas du av att arbeta i team och att ha internationella kontakter? Vi söker dig till en tjänst som Credit Collector hos Stanley Black & Decker.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Stanley Black & Decker.

Om företagetStanley Black & Decker tillhandahåller innovativa verktyg och smarta lösningar till såväl professionella användare som konsumenter inom bland annat förvaring, elektronik och säkerhet. De strävar efter att göra livet enklare för sina kunder och användare och har sedan starten 1843 vuxit till ett globalt företag. Stanley Black & Decker sysselsätter närmare 60 000 medarbetare globalt och är verksamma i fler än 175 länder. För verksamheten i Norden arbetar 130 personer och huvudkontoret är lokaliserat i Mölndal som denna roll tillhör. De söker nu en Credit Collector som vill vara med och bidra till deras fortsätta tillväxt.

ArbetsuppgifterI tjänsten, som internt kallas Credit Collector, har du en bred roll inom ekonomi och kredithantering där du tillhör ett team som säkerställer att företaget får betalt för sina utställda fakturor. I dina arbetsuppgifter ingår att övervaka och granska kundkonton, stämma av förseningar och skicka påminnelser. I detta ingår även att utreda samt boka inbetalningar samt initiera utbetalningar till kund. Vidare arbetar du med kreditbedömningar på kundföretag, justera kreditnivåer, bokföra fakturor och hantera kreditrapporter. Du är även involverad i orderhanteringen med uppgiften att granska och godkänna beställningar. Du har både interna och externa kontakter, där flertalet är internationella kontakter och du använder därav engelska dagligen. Vidare tillhör du ett team, med fler som arbetar i samma roll som du och tillsammans utgör ni en viktig funktion i det ekonomiska arbetet.

Formella krav
  • Du har minst två års erfarenhet från en roll inom ekonomi, gärna inom kundreskontra
  • Du har kunskaper i Excel och du talar och skriver obehindrat på engelska och finska
  • Starkt meriterande med kunskaper i svenska och danska
  • Meriterande är arbetslivserfarenhet inom kredithantering, eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt kunskaper inom SAP
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och som har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete självständigt. Du har ett sinne för detaljer och förmågan att tänka och agera problemlösande. Att arbeta med interna och externa kontakter ser du som motiverande och du trivs med att arbeta i team.

Övrig information
Start: Omgående eller enligt överrenskommelse
Plats: Mölndal, med möjlighet till arbete på distans enligt överrenskommelse
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Credit collector, kredithandläggare, kredit, kundreskontra, ekonomiassistent, ekonom, ekonomi, ekonomiadministratör, bokföring, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!