Finsktalande Account Manager till techbolag

Finsktalande Account Manager till techbolag

Vill du bli en del av ett engagerat bolag där tillväxt och hållbarhet är i fokus? Har du dessutom erfarenhet av försäljning och är finskspråkig? Här blir du erbjuden en nyckelroll med chans till stora utvecklingsmöjligheter!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Matilda FoodTech.

Om företagetMatilda FoodTech AB är ett innovativt techbolag som genom expertkunskap och IT-lösningar för måltidsprocessen skapar framgångsrika måltidsorganisationer. Företagets fokus ligger på hälsa, hållbarhet, ekonomi och säkerhet. Matilda FoodTech hjälper måltidsbranschen att leverera hälsosamma och hållbara måltider. Företaget bidrar till att alla ska få den mat som de behöver genom alla steg i livet, stora som små, friska som sjuka. Systemet Matilda Food Service Resource Management är en användarvänlig plattform som kontrollerar och samlar all information från hela måltidsprocessen från livsmedelupphandling, planering, produktion, servering och uppföljning. Detta möjliggör för organisationer att balansera hållbarhet, kvalitet och näring, effektivisera verksamheten samt minska matsvinnet.

Matilda FoodTech består idag av cirka 80 medarbetare med kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg, Kungsbacka, Helsingfors, Oslo, Trondheim, Köpenhamn samt i Vietnam. I rollen som Account Manager blir du en del av ett säljteam om 10 medarbetare på kontoret i Stockholm.

ArbetsuppgifterI rollen som Account Manager jobbar du med att sälja plattformen Matilda FSRM och hela dess erbjudande. Du arbetar med att utveckla, expandera och stärka kundrelationerna på den finska marknaden där du har en nyckelroll i expansionsarbetet. Du ansvarar över att lägga upp strategier för kundportföljen och sätter mål tillsammans med säljorganisationen. Du arbetar främst inom den offentliga sektorn nära samhällskritiska verksamheter som bland annat vård och utbildning. Som Account Manager har du det primära kundansvaret och arbetar med säljprocessen från ax till limpa där du främst arbetar med att bygga upp en kundportfolio. Du är en del av säljteamet och har därtill mycket kontakt med leverans och marknadsavdelningen. I rollen blir du erbjuden en gedigen introduktion och får en grundlig utbildning i verksamhetssystemet. Du får möjlighet att bygga upp en större marknad i Finland och på sikt finns det även möjligheter att ta sig an en ledande roll på företaget.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Krav:
  • Flytande kunskaper i finska, tal och skrift
  • Goda kunskaper i svenska eller engelska
  • Goda systemkunskaper
Meriterande:
  • Eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet av mjukvaruförsäljning
  • Säljerfarenhet inom B2B
I den här processen lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna och vi söker dig som har en stark drivkart och viljan att utvecklas. Du är orädd och har en entreprönell sida och trivs att arbeta i en innovativ och relationsbyggande miljö. Du drivs av att göra affärer och att arbeta mot långsiktiga mål där du får bygga starka kundrelationer. Vidare är du som person strukturerad och har förmågan att kunna jobba både självständigt och i team.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: account manager, säljare, försäljning, finska, finsktalande, Matilda Foodtech, B2B, account executive, sälj
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!