Fiberplanerare / Projektör / Projektledare

Fiberplanerare / Projektör / Projektledare

Vill du arbeta i projektform? Lockas du av en varierande och ansvarstagande roll i en stor organisation? Vi söker dig till en tjänst som fiberplanerare hos Telia Company.

Om företagetTelia Company är den nya generationens telekomföretag. Deras cirka 20 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. De är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om. De har bestämt sig för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare deras kunder. Telia Company söker nu fiberplanerare till sitt kontor i centrala Göteborg, där du blir en del av ett team med god gemenskap.

ArbetsuppgifterSom fiberplanerare arbetar du med projekt inom nätplanering för Telias kunder. Du ansvarar för projektering av fibernät, vilket inkluderar geografisk och ekonomiska planering. I detta ingår att göra ekonomiska kalkyler, ta fram beslutsunderlag och beställa entreprenader till projekten. Vidare ansvarar du för att säkerställa kvaliteten i leveransen där du har en projektledande funktion. Som fiberplanerare har du en kommunikativ roll och daglig kontakt med underentreprenörer, kunder, myndigheter och interna avdelningar. Här erbjuds du en projektledande och varierad roll med stort eget ansvar och flera utvecklingsmöjligheter.

Formella krav
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Du har god dator- och systemvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt goda kunskaper i engelska
  • Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet inom projektering och/eller administration
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som har ett tekniskt intresse och som trivs i en roll där du får strukturera och driva ditt eget arbete framåt. Du tar egna initiativ i ditt arbete och du anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare trivs du i en kommunikativ roll där du arbetar med flertalet kontaktytor.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 12 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Telia Company. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektör, fiberplanerare, fiberprojektör, projektledare, projekt, administration, telekom, koordinator, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.