Fastighetstekniker till välkänt företag

Fastighetstekniker till välkänt företag

Vill du ha ett självgående tekniskt arbete med kunden i fokus? Du kommer att vara en del av ett nära team, där du erbjuds internutbildningar och ansvara för dina egna fastigheter.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetFöretaget är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. De levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. De är personliga, nytänkande och deras mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för sina kunder. Företaget har 150 medarbetare som är fördelat på ett 30-tal orter i fyra regioner. De har nu inlett ett nytt samarbete med ett annat fastighetsbolag, där du kan vara med att forma organisationen och kundsamarbetet i Göteborg.

ArbetsuppgifterI rollen som fastighetstekniker arbetar du nära deras kund och är deras direkta kontaktperson vid uppstådda behov och ärenden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Du kommer främst att arbeta mot kunder inom kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. Genom att ha en nära kontakt med kund kommer du leverera bästa möjliga service inom underhållsarbete, installation, reparation och driftoptimeringar av fastigheter. Därtill är du även ansvarig för daglig rondering, arbete i styr- och övervakningssystem, felavhjälpande, visst arbete med yttreskötsel samt initiering av diverse förbättringsprojekt. Delar av arbetet kommer även att innebära systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem. De värnar om deras personals utveckling därmed erbjuds du av deras interna utbildningsprogram inom fastigheter, energi och miljöteknik.
  • Kundkontakt
  • Daglig rondering
  • Felavhjälpande
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning, gärna en praktisk utbildning inom el/tele
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Meriterande med arbetslivserfarenhet inom fastigheter, såsom arbete inom fastighetsdrift eller fastighetsskötsel
I rollen som fastighetstekniker förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du motiveras av att agera problemlösande och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Augusti / September.
Plats: Göteborg.
Typ av tjänst: Rekrytering.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fastighetstekniker, fastighetsteknik, fastigheter, teknik, service, installation, reparation, underhåll, el, fastighetsskötare, Göteborg, rekrytering
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!