Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner!

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner!

Vill du ha ett självgående tekniskt arbete med kunden i fokus? Du kommer att vara en del av ett nära team, där du erbjuds internutbildningar och ansvarar för dina egna fastigheter.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Axcell Fastighetspartner.

Om företagetAxcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. De levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Axcell Fastighetspartner är personliga, nytänkande och deras mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för sina kunder. Axcell Fastighetspartner har 150 medarbetare som är fördelat på ett 30-tal orter i fyra regioner. Fortsättningsvis värnar de om deras medarbetares utveckling, därmed erbjuds du att ta del av deras interna utbildningsprogram inom fastigheter, energi och miljöteknik. De har nu inlett ett nytt samarbete med Sigillet fastigheter, där du kan vara med att forma organisationen och kundsamarbetet i Göteborg!

ArbetsuppgifterI rollen som fastighetstekniker arbetar du nära Axcell Fastighetspartner kund Sigillet fastigheter och är deras direkta kontaktperson vid uppstådda behov och ärenden. Det är din uppgift att vårda kundens behov därtill skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Du kommer främst att arbeta mot kunder inom kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. Genom att ha en nära kontakt med kund kommer du leverera bästa möjliga service inom underhållsarbete, installation, reparation och driftoptimeringar av fastigheter. Därtill är du även ansvarig för daglig rondering, arbete i styr- och övervakningssystem, felavhjälpande, visst arbete med yttreskötsel samt initiering av diverse förbättringsprojekt. Delar av arbetet kommer även att innebära systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem.
  • Daglig rondering och felavhjälpande
  • Utföra enklare servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
  • Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
  • Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning, med fördel en teknisk gymnasial utbildning
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Meriterande med arbetslivserfarenhet inom fastigheter, såsom arbete inom fastighetsdrift eller fastighetsskötsel
I rollen som fastighetstekniker förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt då du är mån om att göra ett bra arbete. Slutligen motiveras du av att agera problemlösande och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet.

Övrig information
Start: Augusti / September.
Plats: Göteborg.
Typ av tjänst: Rekrytering.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fastighetstekniker, fastighetsteknik, fastigheter, teknik, service, installation, reparation, underhåll, el, fastighetsskötare, Göteborg, rekrytering
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!