Fakturaadministratör / ekonomi / administratör

Fakturaadministratör / ekonomi / administratör

Har du tidigare erfarenhet inom ekonomi? Har du god planeringsförmåga och trivs i en roll med flera kontaktytor?

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar till och med september 2022. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFör kunds räkning söker Bravura en fakturaadministratör. Företaget är ett internationellt bolag med huvudkontor i Sverige med fokus på entrélösningar.

ArbetsuppgifterSom Fakturaadministratör ansvarar du för att fakturering till kund utförs enligt givna avtal. Rollen innebär ansvar för fakturering av utförda servicearbeten, underhåll av kundportaler samt övriga tillhörande administrativa uppgifter. Vidare innebär rollen kontakt med kunder och servicetekniker för uppföljning och säkerställande av att fakturaunderlag är korrekt.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av liknande arbete
  • God datorvana och erfarenhet av MS Office paketet
  • Obehindrad svenska och engelska, i tal såväl som skrift
Vi tror att du som söker har förmågan att skapa och hålla struktur i ditt arbete samt har förmågan att priortera rätt saker. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan självständigt driva ditt arbete framåt. Vidare tror vi att du är noggrann och mån om att leverera hög kvalitet i ditt arbete. Avslutningsvis är du en relationsskapande person som har ett stort intresse för att hjälpa andra.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Faktura, fakturering, administratör, ekonomi, service
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!