Försäkringsförmedlare / Försäkringsrådgivare / Försäkringssäljare

Försäkringsförmedlare / Försäkringsrådgivare / Försäkringssäljare

Är du från försäkringsbranschen och vill jobba med traditionell försäkringsförmedling i större utsträckning än du får möjlighet att göra idag? Här får du verka i en fri och kreativ miljö som sätter kunden i fokus.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ewiga.

Om företagetEwiga AB är en snabbfotad försäkringsförmedling med främst företag som kunder. Företaget består av sju engagerade medarbetare och har de senaste åren expanderat sin verksamhet genom att förvärva tre förmedlarbolag, varav ett i Göteborg. Med tillstånd av Finansinspektionen förmedlar Ewiga de flesta typer av försäkringar och fonder. De tillhör den landsomfattande förmedlarorganisationen Tydliga och är således en del av Sveriges mest snabbväxande organisation inom försäkringsbranschen. En anställning hos Ewiga ger dig som förmedlare alla fördelar med att arbeta i en stimulerande och entreprenöriell miljö med framåtanda kombinerat med en stabil grund i ett riksomspännande företagsnätverk med stora förhandlingsmuskler.

ArbetsuppgifterI rollen som försäkringsförmedlare säljer du försäkringslösningar till primärt små och medelstora företag i Göteborgsregionen. Du hanterar självständigt alla delar i förmedlingsprocessen såsom kundprospektering, mötesbokning, behovsanalys och presentation av lösningsförslag. Genom sitt samarbete med ett större antal försäkringsbolag kan Ewiga ta fram skräddarsydda lösningar för sina kunder, något som ger dig möjligheten att dra nytta av din kreativitet och verka för kunden bästa genom att ta fram den lösning som är bäst för varje enskild kund. Din kundportfölj består av såväl nya som befintliga kunder.

Formella krav
  • Flerårig erfarenhet av försäkringsdistribution eller finansiell rådgivning till företag
  • Mycket god förståelse för företagsförsäkring
  • Formell licens inom försäkringsdistribution är meriterande
  • Körkort B
Vi tror att du är en självgående person med förmågan att driva ditt eget arbete framåt genom att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och sätta upp en struktur för ditt eget arbetssätt. Du är bra på att bygga relationer till andra människor och visar ett genuint intresse för dina kunders behov. Du är uppmärksam och tillmötesgående gentemot dina kunder och anstränger dig för att leverera bra lösningar. Vidare är du uthållig och förblir motiverad tills du når ditt önskade resultat.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Fast + rörlig

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: försäkringsförmedlare, försäkringsrådgivare, försäkringssäljare, försäkringsdistribution, försäkring, försäljning, sälj, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!