Förrådsansvarig / Fastighetsskötare på 50%

Förrådsansvarig / Fastighetsskötare på 50%

Är du en utåtriktad person som vill få utlopp av din strukturerade sida? Vill du bli en del av en familjär arbetsplats med god gemenskap? Vi söker dig som är pensionär, student eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta som förrådsansvarig/fastighetsskötare på Nynas i Göteborg.

Om företagetNynas har funnits i Sverige sedan 1930-talet och är en stor aktör inom oljeindustrin. Deras fokusområde är att raffinera råolja till specialprodukter som har en mängd olika användningsområden, exempelvis transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt bitumen vilket bland annat används som bindemedel vid asfaltläggning. I Sverige har Nynas kontor och raffinaderi i Göteborg (där denna tjänst är placerad), i Johanneshov samt Nynäshamn (Stockholm). På Göteborgs raffinaderiet får du arbeta på en mindre arbetsplats och samtidigt tillhöra ett stort företag där värdeorden engagemang, samarbete och proaktivitet genomsyrar hela organisationen.

ArbetsuppgifterSom förrådsansvarig/fastighetsskötare hos Nynas är du ansvarig för företagets förråd samt fastighetsskötsel. Det innebär att du bland annat kommer bevaka in-och utleveranser av material, följa upp samt hålla förrådet aktuellt med avseende till pris och lagernivå och ansvara för reservdelshållning av kritisk utrustning. När du blir trygg i rollen kommer du även få strukturera upp utrymmet och skapa en långsiktig och hållbar rutin för användningen av förrådet. På sikt finns det goda möjligheter att rollen övergår till en heltidstjänst.

Formella krav
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av likande arbete
  • Annan huvudsaklig sysselsättning
  • God datorvana
  • B-körkort, truckkort är meriterande
Vi tror att du som söker har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete samt är noggrann i det du gör. Du motiveras även av att självständigt få sätta igång nya projekt och idéer och driva ditt arbete vidare. Slutligen tror vi att du trivs med att ha människor runt omkring dig och värdesätter en god gemenskap.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: förråd, fastighet, fastighetsskötare, ansvarig, deltidsjobb, senior, pensionär, extrajobb
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag löpande (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.