Fälttekniker / installation / nätverk / medicinteknik

Fälttekniker / installation / nätverk / medicinteknik

Har du ett stort teknikintresse och har kunskaper inom nätverk? Lockas du av möjligheten att resa i arbetet och att veta att ditt jobb gör livsviktig skillnad? Vi söker dig som vill utveckla dina tekniska kunskaper på ett marknadsledande företag inom sin bransch.

Om företagetFöretag är globalt inom hälsa och välbefinnande som fokuserar på att förbättra människors liv genom innovationer inom områdena Healthcare, Consumer Lifestyle och Lighting. Huvudkontoret ligger i Nederländerna och företaget har ca 118 000 anställda i mer än 100 länder. Företaget är marknadsledande inom hjärt- och akutvård med utrustnings för bland annat patientövervakning.
Health Tech är ett expansivt affärsområde inom företaget som tillhandahåller patientövervakningssystem inom bland annat radiologi, kardiologi och akutsjukvård.

ArbetsuppgifterSom fälttekniker arbetar du med förebyggande underhåll, montering och installation av utrustning på plats ute hos kund. Kunderna finns i hela Sverige och du utgår från Göteborg men stöttar andra regioner vid behov. Ärenden är ofta av bred karaktär: exempelvis att nyinstallationsprojekt, felsökning samt åtgärdsbedömning, konfiguration och uppgraderingar av system. I denna roll har du frekvent kontakt och samarbetar internt och med IT-funktioner hos kund. Du kommer inledningsvis att få en gedigen introduktion till företags produkter och stöttningar av kollegor, för att på sikt arbeta självständigt hos kund med stor variation av tekniska projekt. Du ingår i ett mindre team med god sammanhållning och mångårig erfarenhet honom branschen.

Formella krav
  • Du har en relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet från fältservice inom data/nätverk.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska samt har en mycket god dator- och systemvana
  • Du innehar B-körkort
  • Meriterande är kunskaper i Cisco, mjukvaruprogrammering och/eller erfarenhet av arbete inom omsorg eller medicinteknik.
För att trivas i rollen som fälttekniker är det viktigt att du trivs i rollen som ambassadör för företaget samt att ge den bästa servicen till dina kunder. Då du arbetar mycket under eget ansvar är det viktigt att du inte räds för det samt kan driva dina arbetsuppgifter framåt på ett självständigt sätt. Du trivs med att ha ett rörligt arbete där din arbetsdag kan behöva omprioriteras. Du är även mycket noggrann så att ditt arbete blir utfört korrekt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fältservicetekniker, elektronik, teknik, tekniker, el, Upplands väsby, servicetekniker, support, service, servicetekniker, resande servicetekniker, medicinteknik, VMWare, Hyper V, SQL Server, ccna, CCNP, CWNA, CWTS
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.