Fältservicetekniker / Servicetekniker / Verkstad / Mekaniker / Reparatör

Fältservicetekniker / Servicetekniker / Verkstad / Mekaniker / Reparatör

Söker du en roll där du får använda din kompetens inom mekanik och arbeta självständigt? Tycker du att kvalitet och service är viktiga framgångsfaktorer? Världsledande Kalmar utökar nu sitt team av fältservicetekniker.

Om företagetKalmar erbjuder lösningar och tjänster för lasthantering i hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Företaget är världsledande inom terminalautomation och energieffektiv containerhantering och var fjärde container runt om i världen hanteras av Kalmar. Med dess omfattande produktportfölj, globala servicenätverk och lösningar för smidig integrering av terminalprocesser ökar Kalmar effektiviteten i kunds godshantering. Hos Kalmar i Göteborg erbjuds du en arbetsplats med ett utvecklande och självständigt arbete där du får arbeta med olika typer av fabrikat och problemlösningar. Företaget präglas av nytänkande och värdesätter medarbetare som tar egna initiativ.

ArbetsuppgifterSom fältservicetekniker arbetar du med service, reparationer och förebyggande underhåll av diesel- och eltruckar samt andra maskiner ur Kalmars produktportfölj. Du arbetar självständigt med maskinens delar så som hydraulik, elektronik och pneumatik. Arbetet innefattar bpde planerade och mer akuta jobb. Det är variationsrikt och du har många sociala kontaktytor. Inledningsvis kommer du att få en introduktion och stöttning av kollegor och du erbjuds löpande utbildning under din anställning.

Formella krav
  • Fordonsteknisk bakgrund och/eller erfarenhet från reparationer av truckar, lastbilar, entreprenadmaskiner eller liknande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Körkort B
  • God datavana och meriterande med kunskaper inom mekanik, hydraulik och/eller elektronik samt pneumatik
Vi söker dig som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs när du får driva ditt eget arbete framåt. Du har en god anpassningsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt då du samarbetar med kollegor för den gemensamma målsättningen att leverera god kvalitet till kunden. Vidare är du en person som värdesätter förtroende och drivs av att vara en pålitlig person för såväl kollegor som kunder.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Kalmar.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fältservicetekniker, Servicetekniker, mekaniker, mekanik, hydraulik, pneumatik, el, elektronik, fordon, truck, entreprenadmaskin, anläggningsmaskin, lastbilar, lift, verkstad, industri, underhåll, reparation, tekniker, heltid, Göteborg, Kalmar
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.