Fältinspektör / besiktningsman / provningstekniker

Fältinspektör / besiktningsman / provningstekniker

Vill du vara med och verka för ett tryggare och säkrare samhälle? Har du erfarenhet av praktiskt arbete med trycksatta anordningar? Du erbjuds en varierad roll på ett företag i framkant där du får möjlighet att använda dig av innovativa lösningar i ditt arbete.

Om företagetMed engagemang och nytänkande skapar DEKRA tjänster till bästa värde för varje kund. DEKRA är ett av världens topp fem ledande provnings- och certifieringsföretag. Med innovativa tjänster bidrar DEKRA till ökad säkerhet på vägen, på jobbet och i hemmet. DEKRA har tre affärsområden; Automotive, Industrial och Personal och kan därigenom garantera säkerheten och betjäna kunder på alla kontinenter i över 50 länder.

ArbetsuppgifterI rollen som fältinspektör arbetar du med provning av olika typer av trycksatta anordningar såsom rörledningar och tryckkärl. I samråd med kunden väljer du den metod som passar kundens specifika behov där högsta fokus alltid är kostnadseffektivitet, kvalitet och säkerhet. Rapportering i form av provningsprotokoll görs dagligen. Arbetet är utåtriktat där du, i ett team tillsammans med sex kollegor, arbetar på plats hos en av DEKRAS kunder i Stenungssund. Som del av din introduktion kommer du att certifieras i de delar som krävs för att utföra arbetet.

Formella krav
  • Praktiskt arbete med trycksatta anordningar, gärna från raffinaderi-/processindustrin eller liknande
  • God dator- och systemvana
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Du som söker tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har en lösningsfokuserad inställning. Vidare är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. Slutligen har du kunden i fokus och är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stenungsund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fältinspektör, besiktningsman, provningstekniker, besiktningsingenjör, inspektion, besiktning, certifiering, tryck, rörsystem, säkerhetsventiler, maskinteknik, sjöingenjör, driftingenjör, DEKRA, Stenungssund, Lysekil, Uddevalla, Tanum, Trollhättan, Göteborg.
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.