Extrajobb / student / deltid / marknadsassistent / säljstöd

Extrajobb / student / deltid / marknadsassistent / säljstöd

Är du student och vill ha ett meriterande extrajobb inom marknadsföring och försäljning? Har du dessutom ett stort intresse för sociala medier och inbound marketing? Vi söker dig som vill kombinera dina studier med ett spännande extrajobb som innebär stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Om företagetDirSys erbjuder oberoende och strategisk rådgivning till organisationer som vill utveckla sin verksamhet med hjälp av IT med affärsområdena upphandling, metodstöd och strategi. De hjälper organisationer inom både offentlig och privat sektor med verksamhetsutveckling och frågor som berör ledning och styrning. Dirsys har som vision att vara ett pålitligt stöd vid förändring och utveckling av verksamheter med hjälp av IT och med ett tydligt fokus på kundens bästa. Företaget är sedan starten 2005 verksamma över hela Sverige. På kontoret i centrala Göteborg är du en del av en familjär gemenskap och företagskulturen präglas av engagemang för utveckling och att skapa innovativa lösningar.

Denna tjänst är ett extrajobb för dig som studerar och du är anställd via Bravura. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill vara med på Dirsys fortsatta framgångsresa efter studierna.

ArbetsuppgifterSom marknadsassistent på Dirsys arbetar du brett med att assistera Marknads- och säljansvarig med främst administrativa uppgifter. Ni sätter tillsammans upp fokusmål för ditt arbete utifrån olika interna projekt. I dina arbetsuppgifter ingår att fram och uppdatera kundinformation och annan data i CRM-system och interna projekt med syfte att skapa relevans för att utföra riktad marknadsföring och försäljning. Du är även behjälplig i arbetet att prospektera och analysera data för digitala kampanjer som riktar sig till olika målgrupper. Därtill finns möjligheter att vara delaktig i arbetsuppgifter utifrån dina intresseområden, exempelvis att skriva texter, skapa content, arbeta med sö och sätta upp webbinar i olika projekt. Du ges ett stort eget ansvar och förväntas delta med initiativ och idéer på hur arbetet kan förbättras.

Formella krav
  • Pågående eftergymnasial utbildning på heltid, föredragsvis inom marknadsföring och/eller försäljning
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska
  • Meriterande är vana att arbeta i CRM-system, sociala medier samt arbetslivserfarenhet från liknande tjänst
Vi tror att du som söker tjänsten trivs i en roll där du får frihet under ansvar och att driva ditt eget arbete framåt. Du lockas av en roll där du får möjlighet att bidra med nytänkande och att ta initiativ som bidrar till goda resultat för företaget och du har viljan och förmågan att hjälpa andra. Vidare uppskattar du att tillhöra ett team och sätter laget före jaget.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag på deltid cirka 10 timmar/vecka. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Dirsys.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Marknadsföring, marknadsassistent, markandskoordinator, säljassistent, säljstöd, inbound marketing, CRM, offentlig sektor, dataanalys, prospektera, sociala medier, marknad, kommunikation, sociala medier, digital, contenct, online marketing, deltid, extrajobb, resurs, studentmedarbetare, student, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.