Extrajobb som administratör / receptionist

Extrajobb som administratör / receptionist

Letar du efter ett extrajobb på sidan av studier eller annan huvudsaklig sysselsättning? Vill du arbeta administrativt där du får användning av din strukturerade sida och samtidigt träffa många olika typer av människor? Vi söker dig som motiveras av att förmedla god service och som vill arbeta i en roll med varierade arbetsuppgifter.

Om företagetNynas har funnits i Sverige sedan 1930-talet och är en stor aktör inom oljeindustrin. Deras fokusområde är att raffinera råolja till specialprodukter som har en mängd olika användningsområden, exempelvis transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt bitumen vilket används som bindemedel vid asfaltsläggning. I Sverige har Nynas kontor och raffinaderi i Johanneshov (Stockholm), Nynäshamn samt Göteborg, där denna tjänst är placerad. Företagskulturen beskrivs som familjär där värdeorden engagemang, samarbete och proaktivitet genomsyrar hela organisationen. Nynas värdesätter också att deras medarbetare vill vara med och delaktiga i förändringsarbete och förbättringsinitiativ.

ArbetsuppgifterSom receptionist på företaget är du den första kontakten för anställda, kunder och besökare via receptionen och växeln. Rollen innebär att du tillhandahåller service till samtliga avdelningar inom raffinaderiet i Göteborg samt Depå Göteborg. Dina arbetsuppgifter varierar och berör allt ifrån att ta emot besökare och informera om säkerhetsföreskrifterna på raffinaderiet, till att hålla ordning på och tillse att kontorsmaterial finns. Du svarar dessutom för ordning och reda i de allmänna utrymmena inom administrationsbyggnaden och sköter skyddsutrustningen som finns för utlåning.

Detta är ett deltidsjobb för dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning, där du tillsammans med din kontaktperson på Nynas kommer överens om när du skall arbeta. Dina arbetstider är förlagda på kontorstid och timmarna varierar beroende på behov. Möjlighet till att arbeta under lov finns.

Formella krav
  • Pågående eftergymnasial utbildning eller annan huvudsaklig sysselsättning
  • God datorvana
  • God svenska i tal och skrift
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av ett serviceinriktat yrke eller administration.
Vi söker dig som är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande och som trivs med att ge god service till andra. Du har förmågan att hålla och skapa struktur då du arbetar med flera olika arbetsuppgifter parallellt och dessutom är du mycket noggrann med detaljer i det dagliga arbetet. Vidare motiveras du av att möta olika typer av personer och är trygg i kontakten med nya människor.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Nynas. Uppdraget är på deltid utifrån dina möjligheter att arbeta.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Det här är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Nynas. Uppdraget är på deltid utifrån dina möjligheter att arbeta.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: Administration, admin, receptionist, reception, service, deltid, extrajobb, student, studentjobb, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.