Embedded Software Engineer / mjukvaruutvecklare / inbyggda system / C

Embedded Software Engineer / mjukvaruutvecklare / inbyggda system / C

Vill du vara med och utveckla nästa generations batterilösningar inom högspända system? Hos Micropower Lionva blir du del av ett spännande företag i teknologins framkant med möjligheten att jobba med ett drivet gäng i en entreprenöriell miljö.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Micropower Lionova.

Om företagetSvenska Micropower Group är världsledande inom batterier och kraftförsörjning. De utvecklar, producerar och marknadsför en helhetsbredd av unika lösningar för optimerade batteriladdare, kraftförsörjning och moduler för litiumbatterier. Huvudkontoret är baserat i Växjö där även större delen av produktionen och andra funktioner är beläget. Som en del av Micropower Group är Micropower Lionova baserade i Göteborg och står för koncernens teknikutveckling av energilagring. En anställning hos Micropower Lionova ger dig som anställd alla fördelar med att arbeta i en stimulerande och entreprenöriell miljö med framåtanda kombinerat med en stabil grund i en väletablerad bolagsgrupp.

ArbetsuppgifterI rollen som Embedded Software Engineer / mjukvaruutvecklare har du en viktig del i utvecklingen av framtidens batterisystem. Du utvecklar en embeddedmjukvara för batterisystem utifrån givna standards och kundspecifika krav. Du arbetar huvudsakligen med hårdvarunära programmering i C men du kommer även till viss del arbeta med NOD tester. Du arbetar i nära samarbete med en senior utvecklare där ni som team tar er an kundspecifika krav och önskemål.

Formella krav
  • Universitetsutbildning på minst kandidatnivå inom relevant område
  • Goda kunskaper och ett genuint intresse för embedded / hårdvarunära programmering
  • Goda kunskaper i C, alternativt C++
  • Kunskaper i CAN bus och CAN open samt erfarenhet av högnivåprogrammering i C# är starkt meriterande
  • Tidigare erfarenhet av batteriutveckling är meriterande
  • Obehindrad engelska i såväl tal som skrift
Vi tror att du som söker motiveras av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Som person är du nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Slutligen så tror vi att du kan hantera periodvis högre arbetsbelastning och trivs med att hålla tempo i ditt arbete.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg (Sisjön)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: embedded, software engineer, software development, C, C++, CAN, UART, renewable energy, electronics, batteries, ingenjör, mjukvara, mjukvaruingenjör, inbyggda system, hårdvarunära programmering, bare metal, bare machine, NOD, elektroteknik, batterier, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!